Abito

Δείτε επίσης

random

Δράμα: Αυτός είναι ο βιαστής δυο ανήλικων κοριτσιών





Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Δράμας, η οποία επικυρώθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Θράκης, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες και η ποινική δίωξη σε βάρος ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη στις 23-9-2016, στη Δράμα, με ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Δράμας.


Πρόκειται για τον ΤΣΟΛΕΡΙΔΗ Σάββα του Ηλία και της Μαρίας, που γεννήθηκε το 1964, στη Δράμα.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις αξιόποινες πράξεις του βιασμού κατ’ εξακολούθηση, τετελεσμένου και σε απόπειρα, της αποπλάνησης παιδιού που συμπλήρωσε τα δώδεκα αλλά όχι τα δεκατέσσερα έτη, της παράνομης οπλοκατοχής και της παράνομης διακίνησης ναρκωτικών με τη μορφή της προσφοράς.





Σύμφωνα με τη σχετική εισαγγελική Διάταξη η δημοσιοποίηση επιτρέπεται στα έντυπα και ηλεκτρονικά Μ.Μ.Ε. για χρονικό διάστημα δεκαπέντε (15) ημερών με σκοπό την προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και την ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, οι πολίτες παρακαλούνται να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 25210-55282 και 25210-31111 ή στηνηλεκτρονική διεύθυνση ta dramas gda astynomia gr του Τμήματος Ασφαλείας Δράμας για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Σου αρέσει να γράφεις; Στείλε μήνυμα στο proklitiko@hotmail.gr! Έλα και εσύ στην παρέα μας!




Αφήστε το σχόλιό σας                                                         
Δράμα: Αυτός είναι ο βιαστής δυο ανήλικων κοριτσιών Reviewed by Giorgos on Πέμπτη, Οκτωβρίου 13, 2016 Rating: 5
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Ή επικοινωνήστε μέσω e-mail : [email protected] ** Στην σελίδα παρουσιάζονται διαφημίσεις προερχόμενες από το google adsense. Το proklitiko.gr δεν σχετίζεται με καμία από αυτές, πρόκειται για τυχαίες επιλογές της google.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Powered by Blogger.