Abito

Δείτε επίσης

random

ΤΡΟΜΟΣ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης: Έβγαλε όπλο σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας!!



Τον τρόμο σκόρπισε ένα ζευγάρι σε ένα κατάστημα κινητής τηλεφωνίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.



Συγκεκριμένα χθες λίγο μετά τις 9 το πρωί ένα ζευγάρι εισήλθε στο κατάστημα της Wind στην Αγίου Δημητρίου 101.

Σύμφωνα με την αστυνομία είχε κάνει μια αίτηση φορητότητας τηλεφωνίας από την Cyta στην Wind και ήθελε να μάθει την εξέλιξη του αιτήματος.

Όταν η υπάλληλος του καταστήματος απάντησε αρνητικά στην ολοκλήρωση της αίτησης τότε ο άνδρας ηλικίας περίπου 60 ετών έβγαλε όπλο από την τσέπη του και απείλησε την υπάλληλο ώστε να αλλάξη η απόφαση "εδώ και τώρα".

Σε κατάσταση σοκ η υπάλληλος, μιλώντας στη ThessNews δεν θυμόταν λόγω της ψυχολογικής της κατάστασης τι συνέβη αφού έβγαλε το όπλο ο 60χρονος. Το ζευγάρι έφυγε από το κατάστημα λίγο αργότερα σαν να μην συνέβη τίποτα.

Οι άνδρες της αστυνομίας έχουν παραλάβει το υλικό από την επίμαχη σκηνή από τις κάμερες του καταστήματος και χτενίζουν την γύρω περιοχή για να βρουν τον 60χρονο άνδρα.




Barista-shop.gr
Αφήστε το σχόλιό σας
Ακολουθήστε μας στο facebook:
ΤΡΟΜΟΣ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης: Έβγαλε όπλο σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας!! Reviewed by Proklitikos on Πέμπτη, Νοεμβρίου 10, 2016 Rating: 5
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Ή επικοινωνήστε μέσω e-mail : [email protected] ** Στην σελίδα παρουσιάζονται διαφημίσεις προερχόμενες από το google adsense. Το proklitiko.gr δεν σχετίζεται με καμία από αυτές, πρόκειται για τυχαίες επιλογές της google.
Από το Blogger.