Abito

Δείτε επίσης

random

Η απόλυτη γυναικεία φαντασίωση στο σeξ, δεν είναι σίγουρα αυτή που νομίζεις



Ξέχνα τους ένστολους και διάβασε παρακάτω



Ως γνωστόν, οι φαντασιώσεις στο σeξ είναι για να το κάνουν πιο σκανδαλώδες, πιο έντονο, πιο σeξι και φυσικά πιο ενδιαφέρον. Και γιατί λοιπόν λέγονται φαντασιώσεις; Γιατί πολύ απλά συνήθως μένουν στη φαντασία, υπάρχουν βέβαια και κάποιοι τολμηροί οι οποίοι τολμούν και τα μεταφέρουν στην πράξη, αλλά συνήθως αυτοί είναι η εξαίρεση που απλά επιβεβαιώνoυν τον κανόνα.

Κι αν έχουμε συνηθίσει, εμείς οι γυναίκες πάντα, να έχουμε τις κλασικές φαντασιώσεις, οι οποίες περιλαμβάνουν το σeξ μετά από καυγά, τον μεγαλύτερο άντρα ή τον... ένστολο- αυτά για τις ντροπαλές γιατί υπάρχουν και σκληροπυρηνικές εκεί έξω που όσο να πεις είναι πιο kinky που δε φοβούνται να δοκιμάσουν και κάτι πιο άγριο-υπάρχει και μία η οποία καλύπτει όλα τα γούστα, ή για την ακρίβεια τα περισσότερα.

Λοιπόν φίλη μου, σύμφωνα με μία νέα έρευνα, η απόλυτη φαντασίωση των γυναικών-σε ποσοστό 53%-είναι ο... χωρισμός! Και όταν λέμε χωρισμό, εννοούμε να δώσουν τα παπούτσια στο χέρι στον καλό τους με εκείνον φυσικά να παρακαλάει και εκείνες να του κάνουν τη χάρη για ένα τελευταίο σeξ.

Σύμφωνα με ειδικούς, η απάντηση αυτή εξηγείται, από το γεγονός ότι οι γυναίκες, δεν υπάρχει περίπτωση να μείνουν σε μία σχέση από τη στιγμή που κάτι τις χαλάει, γεγονός που δικαιολογεί και το ότι οι αποφάσεις περί διαζυγίου, ανήκουν στη συντριπτική τους πλειοψηφία σε αυτές, εν αντιθέσει με τους άντρες, οι οποίοι παίρνουν πρωτοβουλία για χωρισμό σπανιότατα, ακόμα και αν έχουν πάψει να περνούν καλά στη σχέση τους.


Barista-shop.gr Campus Club - Γήπεδα 5Χ5 στη Δράμα
Η απόλυτη γυναικεία φαντασίωση στο σeξ, δεν είναι σίγουρα αυτή που νομίζεις Reviewed by Proklitikos on Σάββατο, Νοεμβρίου 12, 2016 Rating: 5
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Ή επικοινωνήστε μέσω e-mail : [email protected] ** Στην σελίδα παρουσιάζονται διαφημίσεις προερχόμενες από το google adsense. Το proklitiko.gr δεν σχετίζεται με καμία από αυτές, πρόκειται για τυχαίες επιλογές της google.
Από το Blogger.