Ο Δραμινός Τσακίρης Αντώνης στον τελικό του World Class Cocktail Competition 2017! (Εικόνες) - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και νέα για τη Δράμα και όχι μόνο!
Abito

Δείτε επίσης

recent

Ο Δραμινός Τσακίρης Αντώνης στον τελικό του World Class Cocktail Competition 2017! (Εικόνες)




Ο Τσακίρης Αντώνης από την Φάμπριcα Espresso & Cocktail Bar στην Δράμα, κατέκτησε μια από τις δώδεκα θέσεις στον Ελληνικό τελικό του World Class Cocktail Competition 2017.


Μετά από 2 συναρπαστικές ημέρες δημιουργικότητας σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα και με πληθώρα ιδεών σε υψηλό επίπεδο τοποθετήσεών από δεκάδες bartender, ο Τσακίρης Αντώνης διαγωνίστηκε και κέρδισε το εισιτήριο του για τον Ελληνικό τελικό τον Μάιο στην Αθήνα, με σκοπό να μας εκπροσωπήσει στην συνεχεία στον παγκόσμιο τελικό. 





Ο Αντώνης μίλησε για το μέλλον (future drinking) μέσα από το παρελθόν.

Εμπνεύστηκε από το Μονόγραμμα του Οδυσσέα Ελύτη και σημαντικές αναμνήσεις του, αναφέροντας και αναπτύσσοντας την δημιουργία του γύρω από το ότι ένα "βέλος για να εκτοξευθεί, θα πρέπει να πάει πρώτα προς τα πίσω". 

Δημιούργησε χειροποίητα υλικά από κρόκο Κοζάνης και λικέρ μανταρινιού και συνδύασε γεύσεις από Ισπανικό Sherry Pedro Ximénez με ξηρό βερμούτ και Gin.

Το όνομα αυτού ? FireLight




Καλή επιτυχία για άλλη μια φορά Αντώνη! 





Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση


Ενημερωθείτε για τα νέα μας άρθρα πατώντας
στην σελίδα μας στο Facebook!



Αφήστε το σχόλιό σας

Ο Δραμινός Τσακίρης Αντώνης στον τελικό του World Class Cocktail Competition 2017! (Εικόνες) Reviewed by Proklitikos on Σάββατο, Μαρτίου 18, 2017 Rating: 5

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.