Η Δραμινή τραγουδίστρια Γιούλη Τάσσου έκανε ντεμπούτο στη δισκογραφία (Βίντεο) - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και νέα για τη Δράμα και όχι μόνο!
Abito

Δείτε επίσης

recent

Η Δραμινή τραγουδίστρια Γιούλη Τάσσου έκανε ντεμπούτο στη δισκογραφία (Βίντεο)






Η σύντροφος του Ν. Μακρόπουλου Γιούλη Τάσσου και το πρώτο single


Η κούκλα σύντροφος του Νίκου Μακρόπουλου έκανε το ντεμπούτο της στη δισκογραφία. Η Γιούλη Τάσσου, η οποία βρίσκεται διακριτικά στο πλευρό του δημοφιλούς καλλιτέχνη τα τελευταία πέντε χρόνια και μοιράζεται μαζί του την ίδια στέγη στο Παγκράτι, κυκλοφόρησε πρόσφατα το single με τίτλο «Ασε τη νύχτα». 

Πρόκειται για ένα τραγούδι σε στίχους του Βασίλη Δήμα και μουσική του ίδιου και του Κωνσταντίνου Παντζή, που αποτελεί «προάγγελο» μιας ολοκληρωμένης δισκογραφικής δουλειάς της, που θα βγει εν καιρώ. Με καταγωγή από τη Δράμα, η Γιούλη μεγάλωσε στους κόλπους μιας μουσικής οικογένειας και στο παρελθόν δοκίμασε τις δυνάμεις της στο «X-Factor». 

Η ίδια κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την καθημερινότητά της με τον Νίκο Μακρόπουλο. Οπως μάθαμε, ωστόσο, είναι πολύ καλή μαγείρισσα και τον φροντίζει πολύ. Σε πρόσφατη συνέντευξή του, μάλιστα, ο τραγουδιστής δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου.

espressonews.gr




Το single με τίτλο «Ασε τη νύχτα»:





Η Γιούλη Τάσσου στο «X-Factor»:


Η Γιούλη Τάσσου στο «X-Factor»:


Η Γιούλη Τάσσου στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου «Στην Υγειά Μας»:



Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση



Αφήστε το σχόλιό σας

Η Δραμινή τραγουδίστρια Γιούλη Τάσσου έκανε ντεμπούτο στη δισκογραφία (Βίντεο) Reviewed by Giorgos on Δευτέρα, Μαρτίου 20, 2017 Rating: 5

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.