Θεσσαλονίκη: Στον Εισαγγελέα οι καταστηματάρχες που άνοιξαν παρά την υποχρεωτική αργία - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και νέα για τη Δράμα και όχι μόνο!
Abito

Δείτε επίσης

recent

Θεσσαλονίκη: Στον Εισαγγελέα οι καταστηματάρχες που άνοιξαν παρά την υποχρεωτική αργίαΕλάχιστοι ιδιοκτήτες καταστημάτων αγνόησαν την ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης για την τήρηση υποχρεωτικής αργίας την ημέρα του Αγίου Πνεύματος και άνοιξαν τελικά τα στόρια τους.


Αυτοί οι καταστηματάρχες θα κληθούν να αντιμετωπίσουν την δικαιοσύνη, αφού μετά από καταγγελίες που έγιναν οι υποθέσεις παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Παντελής Φιλιππίδης, ανέφερε ότι η αγορά παράμεινε κλειστή στο μεγαλύτερο ποσοστό.

«Άνοιξαν 2 καταστήματα στην οδό Τσιμισκή, 6 στην Εγνατία και 2 μέσα σε εμπορικό κέντρο» είπε, προσθέτοντας ότι ανήμερα πέρσι, είχαν ανοίξει τα υποκαταστήματά τους όλες οι πολυεθνικές εταιρίες.

«Πέρσι είχαμε πολλά προβλήματα αλλά φέτος λειτούργησε ο μηχανισμός και είχαμε σχεδόν καθολικά, κλειστή την αγορά» διευκρίνισε.

Σημειώνεται ότι στην ανακοίνωση του ΕΣΘ για την σημερινή αργία, τονίζεται ότι «είναι αποκλειστική αρμοδιότητα των αρμοδίων ελεγκτικών υπηρεσιών να τηρήσουν την έννομη τάξη» και καλούνται «να εποπτεύσουν την αγορά για την τήρηση της νομιμότητας της αργίας του Αγίου Πνεύματος, σε άλλη περίπτωση, η ευθύνη βαρύνει τους συγκεκριμένους ελεγκτικούς μηχανισμούς που έχουν αυτή την αρμοδιότητα».

insider.grΑφήστε το σχόλιό σας

Θεσσαλονίκη: Στον Εισαγγελέα οι καταστηματάρχες που άνοιξαν παρά την υποχρεωτική αργία Reviewed by Giorgos on Δευτέρα, Ιουνίου 05, 2017 Rating: 5

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.