Εκτροχιασμός τρένου στη Θεσσαλονίκη - Έκτακτο: Πληροφορίες για 2 νεκρούς! (Σοκαριστικές Εικόνες) - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και νέα για τη Δράμα και όχι μόνο!
Abito

Δείτε επίσης

recent

Εκτροχιασμός τρένου στη Θεσσαλονίκη - Έκτακτο: Πληροφορίες για 2 νεκρούς! (Σοκαριστικές Εικόνες)





Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη κάνουν λόγο για 2 νεκρούς κατά τον εκτροχιασμό της αμαξοστοιχίας



Συναγερμός σήμανε το βράδυ του Σαββάτου (13/5/2017) σε Πυροσβεστική και Αστυνομία από την είδηση ότι εκτροχιάστηκε επιβατική αμαξοστοιχία στην περιοχή του Άδενδρου στο νομό Θεσσαλονίκης.

Στο σημείο έχουν φτάσει εννέα οχήματα της Πυροσβεστικής, με 25 άνδρες, οχήματα του ΕΚΑΒ και η Αστυνομία και επιχειρούν για τον απεγκλωβισμό των επιβατών.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για δυο νεκρούς και τουλάχιστον 10 τραυματίες.

Στο νοσοκομείο Παπανικολάου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, διασωληνωμένος επιβάτης που επέβαινε στο τρένο ενώ άλλοι δύο κατευθύνονται στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Εκπαιδεύσεως, σύμφωνα με πληροφορίες από το Εθνικό Κέντρο 'Αμεσης Βοήθειας της πόλης.

Πληροφορίες δε αναφέρουν ότι άλλοι δέκα επιβάτες της επιβατικής αμαξοστοιχίας είναι ελαφρά τραυματισμένοι και πρόκειται να μεταφερθούν στα νοσοκομεία 'Αγιος Δημήτριος και Γ. Γεννηματάς. Προσπάθειες γίνονται ακόμη να απεγκλωβιστούν οι δύο μηχανικοί, ένας άντρας και μια γυναίκα.

Στο νοσοκομείο Παπανικολάου μεταφέρθηκαν τραυματίες από τον εκτροχιασμό τρένου.

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων στην επιβατική αμαξοστοιχία του ΟΣΕ που εκτροχιάστηκε στα 200 μέτρα πριν το Σιδηροδρομικό Σταθμό του Άδενδρου, περιοχή έξω από την Θεσσαλονίκη επέβαιναν περίπου 100 άτομα. Μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια του ατυχήματος.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, η μηχανή και το πρώτο βαγόνι της αμαξοστοιχίας, διέσχισε σπίτι που βρίσκεται κοντά στις γραμμές και το οποίο κατοικείται.


Δείτε ΕΔΩ περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο του ατυχήματος καθώς και παρακάτω:











Πηγή φωτογραφιών: emvolos.gr
newsbomb.gr
Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση


Ενημερωθείτε για τα νέα μας άρθρα πατώντας
στην σελίδα μας στο Facebook!



Αφήστε το σχόλιό σας

Εκτροχιασμός τρένου στη Θεσσαλονίκη - Έκτακτο: Πληροφορίες για 2 νεκρούς! (Σοκαριστικές Εικόνες) Reviewed by Proklitikos on Κυριακή, Μαΐου 14, 2017 Rating: 5

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.