Τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 24/5 - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και νέα για τη Δράμα και όχι μόνο!
Abito

Δείτε επίσης

recent

Τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 24/5




Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια



ΚΡΙΟΣ


Γενικά


Η Σελήνη στον Ταύρο είναι πιθανό να διογκώσει επιθυμίες και ανάγκες, φέρνοντάς σε στα πρόθυρα μιας πλεονεξίας ή καταναλωτικής «μανίας». Ακόμη μάλιστα κι αν εσύ «κρατήσεις χαρακτήρα» και δεν παρασυρθείς σε αχρείαστες αγορές, θα δεχθείς αρκετές πιέσεις από άτομα του περιβάλλοντός σου που τα θέλουν όλα αλλά με τις δικές σου «πλάτες». Από την άλλη πλευρά βέβαια, θα έχεις και έκτακτες παροχές, με συνέπεια το τελικό αποτέλεσμα στον ισολογισμό σου να βγει... ισόπαλο!

Ερωτικά


Η διάθεση σου να «ξανοιχτείς» σε νέα και ανεξερεύνητα «εδάφη», μπορεί βέβαια να αποδώσει στην πράξη, επειδή όμως θα βρεθείς και προ καταστάσεων που δεν συνάδουν με το ελεύθερο πνεύμα σου, ας είσαι προετοιμασμένος/η για όλα τα ενδεχόμενα!




ΤΑΥΡΟΣ


Γενικά

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει πιο ασταθή συναισθηματικά και μπορεί το ίδιο εύκολα να διεγείρει πάθη αλλά και να αναδείξει δημιουργικές πλευρές σου, ιδιαίτερα σε σχέση με το να βάζεις τις βάσεις σε μια υπόθεση. Σε κάθε περίπτωση, ως προς το τελικό αποτέλεσμα όλα θα κριθούν από την δική σου βούληση. Επιπλέον, η ημέρα αναμένεται να έχει αρκετές προκλήσεις, οπότε καλό είναι να επιστρατεύσεις τον καλύτερο εαυτό σου, ώστε να αντεπεξέλθεις αποκομίζοντας και σημαντικά οφέλη.

Ερωτικά


Σήμερα μπορεί να έρθεις «πρόσωπο με πρόσωπο», τόσο με τις υπέροχες πλευρές σου, όσο και με συναισθήματα που... φοβάσαι αφού είναι δύσκολα στην διαχείρισή τους! Αν μάλιστα δεν καταφέρεις να «φρενάρεις» την κτητικότητά σου, το πιθανότερο είναι να αδικήσεις τον εαυτό σου.




ΔΙΔΥΜΟΙ


Γενικά


Με την Σελήνη στον Ταύρο, καλείσαι να ρίξεις το βάρος στην σωστή προετοιμασία σου για όσα έπονται, μπαίνοντας αν χρειαστεί και σε μια διαδικασία σωματικής και ψυχικής «κάθαρσης». Επιπλέον, δεν είναι απίθανο να υπάρξουν παρασκηνιακές ενέργειες είτε στην δουλειά σου είτε γενικότερα στην καθημερινότητά σου αλλά σε κάθε περίπτωση το σοφότερο εκ μέρους σου θα ήταν να αφήσεις τα πράγματα να εξελιχθούν και τους άλλους να... εκτεθούν! Εξ άλλου δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό.

Ερωτικά


Το «διπολάκι» Δία-Κρόνου είναι εύκολο να σε παρασύρει σε «διπλές» καταστάσεις αφού την ίδια στιγμή που ο πρώτος αυξάνει τις διαθέσιμες επιλογές σου, ο δεύτερος σου θέτει απαγορεύσεις κι αν βρεθεί δίπλα σου ο άνθρωπος που θα σε «ξεκλειδώσει», τότε όλα είναι πιθανά.




ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Γενικά


Σήμερα καλείσαι να αξιολογήσεις τις φιλίες σου, παίρνοντας αφορμή από κάποια περιστατικά που μπορεί να κλονίσουν την εμπιστοσύνη σου. Ωστόσο δεν είναι σκόπιμο να πάρεις πολύ στα σοβαρά πράγματα που έχουν σίγουρα και την ανάλαφρη πλευρά τους. Επιπλέον, πάντα θα ισχύει το «αγάπα τους φίλους σου με τα ελαττώματά τους». Ανάλογη στάση οφείλεις να τηρήσεις απέναντι και σε συλλογικές δράσεις που εμφανίζουν σημάδια χαλαρότητας, αφού κι αυτή... χρειάζεται!

Ερωτικά


Έχεις σίγουρα το πλεονέκτημα και μια ουσιώδη προτεραιότητα στις προτιμήσεις των άλλων, εδώ όμως το ερώτημα δεν έχει να κάνει με το κατά πόσον είσαι αρεστός/η αλλά με το πόσο μπορείς να αντέξεις καταστάσεις που ενεργοποιούν τα πιο «πρωτόγονα» ένστικτά σου.




ΛΕΩΝ


Γενικά


Η «απαξιωτική» στάση σου απέναντι σε κτητικές συμπεριφορές που δεν εγκρίνεις θα μπορούσε να απελευθερώσει μια... δέσμη αντιδράσεων εναντίον σου, γι αυτό είναι σκόπιμο να διαχειριστείς τις επαγγελματικές δυσκολίες και αντιφάσεις της ημέρας με κατανόηση απέναντι στα «κολλήματα» των άλλων. Εξ άλλου η Σελήνη στον Ταύρο δεν είναι «επιφορτισμένη» να επιφέρει δυσάρεστα «τετελεσμένα», παρά μόνον στην περίπτωση που οι αντιπαρατιθέμενοι εγωισμοί δεν βρίσκουν κανένα σημείο επαφής.

Ερωτικά


Κάποια «φαντάσματα» που σε κυνηγούν μπορεί να φέρουν τα πάνω κάτω στην προσωπική σου ζωή κι εδώ βέβαια θα κριθεί κατά πόσον είσαι ικανός/η να διαχειριστεί φορτισμένες καταστάσεις που σε αφορούν προσωπικά και στις οποίες εμπλέκονται πέραν των δύο προσώπων.




ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Γενικά


Η Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να διερευνήσεις πρόσωπα και πράγματααλλά σίγουρα υπάρχει μεγάλη απόσταση ανάμεσα στις πνευματικές αναζητήσεις σου και στην «αγωνία» ή την περιέργειά σου για το τι μπορεί να περιέχει το μήνυμα που έλαβε ένας δικός σου άνθρωπος ή το τι μπορεί να κρύβει στις τσέπες και τα συρτάρια του. Προσπάθησε λοιπόν να μείνεις μακριά από πρακτικές που φέρνουν σε πρώτο πλάνο τις «κατώτερες» πλευρές σου. Παράλληλα, ίσως κάνεις ένα μικρό ταξίδι.

Ερωτικά


Αρχικά όλα συντελούνται σε επικοινωνιακό επίπεδο και αν το θέλεις θα μπορούσε να υπάρξει συνέχεια σε μια ενδιαφέρουσα ερωτική συνομιλία ή ανταλλαγή μηνυμάτων. Πρόκειται όμως για μια σeξουαλική συνεύρεση που δεν έχει τις προδιαγραφές για μια «κανονική» σχέση.




ΖΥΓΟΣ


Γενικά


Κάποιες εξελίξεις στα οικονομικά σου μπορεί να σε ανησυχήσουν αλλά η ουσιαστική λύση των προβλημάτων σου δεν είναι το κατά πόσον «έχεις» ή «δεν έχεις» αλλά το πόσο ικανός/η είσαι να ζήσεις και με τα πολλά και με τα λίγα. Επιπλέον, επειδή με την Σελήνη στον Ταύρο είναι πιθανό να επικρατήσει μια νοοτροπία του τύπου «ότι πληρώνω μου ανήκει», δεν έχεις παρά να σκεφτείς ότι η κάλυψη εφήμερων αναγκών δεν εξασφαλίζει την ευτυχία κανενός, σε αντίθεση με το... μοίρασμα!

Ερωτικά


Μια μοναδική ερωτική εμπειρία μπορεί να σε «απογειώσει» αλλά να θυμάσαι πως δεν υπάρχουν τα εχέγγυα μιας σταθερής και διαρκούς σχέσης. Επιπλέον, μια «βουτιά» στον κόσμο των ενστίκτων, εγκυμονεί και κάποιους «κινδύνους» για την διατήρηση των ισορροπιών σου.




ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Γενικά

Κάθε φορά που «κάτι» απειλεί να διαταράξει τις ήδη διαμορφωμένες ισορροπίες στις σχέσεις σου και πολύ περισσότερο να θίξει τα κεκτημένα σου, γίνεσαι άλλος άνθρωπος και σίγουρα με την Σελήνη στον Ταύρο θα σου δοθούν οι αφορμές για αυτό! Πριν όμως φτάσεις σε μια σύγκρουση για την οποία αύριο-μεθαύριο θα έχεις μετανιώσει, αναλογίσου ότι ο πραγματικά «δυνατός» δεν έχει να αποδείξει ή να φοβηθεί τίποτα κι όλα τα «παρατράγουδα» δεν είναι παρά ένα προϊόν ανασφάλειας.

Ερωτικά


Το να κατακτήσεις κάποιον/α «ψυχή τε σώματι» είναι βέβαια μιαενδιαφέρουσα πρόκληση, ακόμη όμως κι αν τα καταφέρεις είναι βέβαιο πως αλλιώς βλέπεις τα πράγματα εσύ κι αλλιώς το ταίρι σου. Πρόσεξε λοιπόν μήπως η «νίκη» σου εξελιχθεί σε διαγωνισμό... πείσματος και εγωισμών!




ΤΟΞΟΤΗΣ


Γενικά


Η Σελήνη στον Ταύρο μπορεί να αναδείξει ζητήματα που έχουν να κάνουν με την δουλειά και τις εργασιακές σχέσεις σου αλλά και με την υγεία σου. Σε κάθε περίπτωση όμως καλό είναι να θυμάσαι ότι έχεις να κάνεις με φαινόμενα, που έχουν προσωρινό χαρακτήρα και δεν σε δεσμεύουν, ούτε για το «αύριο», ούτε για το «μεθαύριο», σου δίνουν όμως την αφορμή για να διερευνήσεις τα πραγματικά αίτια καταστάσεων ή συμπεριφορών που δεν είναι παρά «η κορυφή του παγόβουνου».

Ερωτικά


Από ενθουσιασμό... σκίζεις, κάτι που σίγουρα εξυπηρετεί την πρόθεσή σου για μια νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε μπορεί να πέσεις θύμα μιας ερωτικής αντιζηλίας, είτε είσαι άμεσα εμπλεκόμενος/η, είτε όχι, γι’ αυτό φρόντισε να μην δίνεις δικαιώματα.




ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Γενικά


Η Σελήνη στον Ταύρο σε κάνει εξαιρετικά επιρρεπή σε συναισθηματικά «σκαμπανεβάσματα» και είναι σκόπιμο να προτάξεις την λογική σου απέναντι σε όλα εκείνα που ναι μεν είναι ανησυχητικά σε κάποιο βαθμό αλλά γιγαντώνονται μέσα από το προσωπικό σου «φίλτρο», δημιουργώντας καταστάσεις... πανικού! Και παρά την δραματοποίηση που σε «πολιορκεί», το βέβαιο είναι πως ότι κι αν σου συμβεί δεν πρόκειται ούτε για το τέλος του κόσμου, ούτε για την «αιώνια ευτυχία».

Ερωτικά


Σήμερα όποιος/α σε έχει δίπλα του, μπορεί να βιώσει τις πιο ασταθείς πλευρές του χαρακτήρα σου, το ίδιο όμως ισχύει και αντιστρόφως. Σε κάθε περίπτωση, ζήσε αυτά που σου προσφέρονται, αφού οι όποιες «αδυναμίες» εμφανιστούν δεν είναι... UFO αλλά κομμάτι της πραγματικής ζωής.




ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Γενικά


Σήμερα καλείσαι να μην χάσεις την δημιουργική σου ταυτότητα, παρασυρμένος/η από μια «ρεαλιστική» λογική που βάζει σε πρώτο πλάνο το τι «έχεις» κι όχι αυτό που «είσαι». Ίσως μάλιστα χρειαστεί να υπερασπίσεις το δικαίωμα σου στην ελεύθερη επιλογή, μέσα από «αδιέξοδες» διαπραγματεύσεις ή αντιπαραθέσεις με πρόσωπα που κινούνται είτε στο οικογενειακό, είτε στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Επιπλέον, η Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να διερευνήσεις τις ρίζες και το παρελθόν σου.

Ερωτικά


Σήμερα είναι σχετικά εύκολο να βρεθείς μπλεγμένος σε μια κατάσταση που θα σε φέρει σε αμηχανία, παρά τα αρχικά ενθαρρυντικά σημάδια. Προσπάθησε λοιπόν να αντισταθείς σε «πειρασμούς» που έχουν κι ένα σοβαρό τίμημα ως προς την διατήρηση της ελευθερίας σου!




ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Γενικά


Σήμερα καλείσαι να μην χάσεις την δημιουργική σου ταυτότητα, παρασυρμένος/η από μια «ρεαλιστική» λογική που βάζει σε πρώτο πλάνο το τι «έχεις» κι όχι αυτό που «είσαι». Ίσως μάλιστα χρειαστεί να υπερασπίσεις το δικαίωμα σου στην ελεύθερη επιλογή, μέσα από «αδιέξοδες» διαπραγματεύσεις ή αντιπαραθέσεις με πρόσωπα που κινούνται είτε στο οικογενειακό, είτε στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Επιπλέον, η Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να διερευνήσεις τις ρίζες και το παρελθόν σου.

Ερωτικά


Σήμερα είναι σχετικά εύκολο να βρεθείς μπλεγμένος σε μια κατάσταση που θα σε φέρει σε αμηχανία, παρά τα αρχικά ενθαρρυντικά σημάδια. Προσπάθησε λοιπόν να αντισταθείς σε «πειρασμούς» που έχουν κι ένα σοβαρό τίμημα ως προς την διατήρηση της ελευθερίας σου!




ΙΧΘΥΕΣ


Γενικά


Με την Σελήνη στον Ταύρο, οι επαφές και οι μετακινήσεις σου θα πολλαπλασιαστούν, ίσως μάλιστα να υποπέσουν στην αντίληψή σου μια σειρά από πληροφορίες ή γνώσεις, που μπορεί να έχουν ουσία και νόημα για την ζωή σου. Γενικότερα, καλείσαι να διερευνήσεις πρόσωπα και καταστάσεις αλλά μια τέτοια αναζήτηση δεν θα πρέπει να αποκτήσει «κουτσομπολίστικα» χαρακτηριστικά. Παράλληλα, ενδέχεται να υπάρξουν «σκαμπανεβάσματα» στην σχέση σου με ένα συγγενικό σου πρόσωπο.

Ερωτικά


Η παρουσία σου προκαλεί αίσθηση και είναι πολύ εύκολο για σένα να εκμεταλλευτείς την συγκυρία απολαμβάνοντας την... αποδοχή σου από τους άλλους. Παράλληλα, είναι πιθανό να υπάρξει μια ανταλλαγή ερωτικών μηνυμάτων, που θα σε διεγείρει ή θα εξάψει την φαντασία σου!



Γιάννης Ριζόπουλος
astrology.gr
Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση



Αφήστε το σχόλιό σας

Τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 24/5 Reviewed by Proklitikos on Τετάρτη, Μαΐου 24, 2017 Rating: 5

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.