Ειρήνη Κολιδά: Φωτογραφίζεται με μαγιό και ρίχνει το Instagram! - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και Εκδηλώσεις της Δράμας!
Απόκτησε άδεια Security


Δείτε επίσης

recent

Ειρήνη Κολιδά: Φωτογραφίζεται με μαγιό και ρίχνει το Instagram!






Ήταν μια από τις πιο δημοφιλείς παίχτριες του Survivor και της ομάδας των Μαχητών αλλά αναγκάστηκε να φύγει αρκετά νωρίς από τον Άγιο Δομίνικο εξαιτίας του τραυματισμού που είχε, μετά από το ατύχημα με το van.


Ο λόγος για την Ειρήνη Κολιδά, που από τότε που βγήκε από το παιχνίδι, έχει κάνει πολλές αποκαλύψεις για το παιχνίδι επιβίωσης αλλά έχει δει και τους followers της ν' αυξάνονται απότομα.

Η Ειρήνη δεν χάνει το χρόνο της και κάνει ακόμη μια φωτογράφιση με μαγιό ενώ μοιράστηκε μαζί μας τις backstage λήψη του shooting! Το μυαλό της είναι φυσικά στο Survivor και τον Άγιο Δομίνικο και όπως έχει πει αρκετές φορές από τότεπου βγήκε από το παιχνίδι, της λείπουν πολύ εκείνες οι ημέρες!

Είναι λογικό η Ειρήνη να νοσταλγεί το Survivor αφού δεν ήταν όπως όλοι ξέρουμε δική της επιλογή να αποχωρήσει. Ο τραυματισμός της από το τροχαίο την ανάγκασε να φύγει, κάτι που της στοίχισε πολύ. Ωστόσο της άνοιξε νέες πόρτες το παιχνίδι και περνά αρκετά καλά κι εκτός.


Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Irini Kolida (@irini_kolida) στις


 tlife.gr



Αφήστε το σχόλιό σας

Ειρήνη Κολιδά: Φωτογραφίζεται με μαγιό και ρίχνει το Instagram! Reviewed by Giorgos on Τετάρτη, Μαΐου 24, 2017 Rating: 5
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.