Στις κάλπες σήμερα οι φοιτητές! - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και Εκδηλώσεις της Δράμας!
Απόκτησε άδεια Security


Δείτε επίσης

recent

Στις κάλπες σήμερα οι φοιτητές!Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί μεταξύ 07:00 και 19:00, ενώ τα τελικά αποτελέσματα αναμένεται να γίνουν γνωστά το μεσημέρι της ΠέμπτηςΣτις κάλπες προσέρχονται σήμεραΤετάρτη οι φοιτητές καθώς θα πραγματοποιηθούν οι φετινές φοιτητικές εκλογές στα Πανεπιστήμια και ΤΕΙ για να εκλεγούν εκπρόσωποι για τα Διοικητικά Συμβούλια των συλλόγων σε όλες τις σχολές 

Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί μεταξύ 07:00 και 19:00, ενώ τα τελικά αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν το μεσημέρι της Πέμπτης. 

Οι φοιτητές πρέπει να έχουν μαζί τους Φοιτητική Ταυτότητα και Αστυνομική Ταυτότητα. 

Θυμίζουμε οτι οι φοιτητικές εκλογές πήραν αναβολή μίας εβδομάδας, λόγω της απεργία της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ την προηγούμενη Τετάρτη. 

Πέρυσι στις εκλογές ψήφισαν περίπου 80000 φοιτητές, ενώ το 2015 είχαν προσέλθει στις κάλπες περισσότεροι από 100.000 φοιτητές , καταδεικνύωντας μείωση στη συμμετοχή. 

Σε κάθε περίπτωση πάντως η κάθε φοιτητική παράταξη αναμένεται να εκδώσει τα δικά της αποτελέσματα, πανηγυρίζοντας για την νίκη ενώ πέρυσι η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ συγκέντρωσε για 29η φορά τα μεγαλύτερα ποσοστά , σύμφωνα με όλα τα αποτελέσματα.
Αφήστε το σχόλιό σας

Στις κάλπες σήμερα οι φοιτητές! Reviewed by Proklitikos on Τετάρτη, Μαΐου 24, 2017 Rating: 5
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.