Καρκινοπαθής εργαζόμενος κατήγγειλε παρατυπίες στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης και απολύθηκε! - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και νέα για τη Δράμα και όχι μόνο!
Abito

Δείτε επίσης

recent

Καρκινοπαθής εργαζόμενος κατήγγειλε παρατυπίες στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης και απολύθηκε!



Η απόφασή του να καταγγείλει τα κακώς κείμενα που έβλεπε στο χώρο εργασίας του είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη δουλειά του.


Αυτό καταγγέλλει 38χρονος υπάλληλος εταιρείας που δραστηριοποιείται στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Μη αντέχοντας να βλέπει όσα συνέβαιναν γύρω του, ο 38χρονος πήρε την απόφαση να μιλήσει και να καταγγείλει σειρά από στρεβλώσεις και κακές νοοτροπίες σε διευθυντικό στέλεχος του Οργανισμού Λιμένα Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τον 38χρονο, το διευθυντικό στέλεχος όχι μόνο δεν έκανε τίποτα για τις καταγγελίες του, αλλά πίεσε την εταιρεία που εργαζόταν για να τον απολύσει. Έτσι ο 38χρονος, πατέρας ενός κοριτσιού, βρέθηκε στο δρόμο. Σαν να μην έφτανε αυτό η μοίρα του επεφύλασσε ένα ακόμη χτύπημα. Ο νεαρός εργαζόμενος του λιμανιού προσβλήθηκε από την επάρατη νόσο.

Μη δεχόμενος την αδικία που συντελέστηκε σε βάρος του αποφάσισε να παλέψει. Το πρώτο του βήμα ήταν να καταγγείλει όλα τα παραπάνω στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΛΘ.

Το thestival.gr επικοινώνησε με τον Παναγιώτη Καρδαρά, μέλος του ΔΣ του ΟΛΘ, για να εξακριβώσει τα λεγόμενα του καταγγέλλοντα. «Δέχθηκα κάποιες καταγγελίες και αυτομάτως προσπάθησα να κινήσω κάποιες διαδικασίες. Κάναμε μια συζήτηση και νομίζω ότι το πράγμα έχει πάρει το δρόμο του. Είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα. Δεν το έχω ξανασυναντήσει και ευαισθητοποιήθηκα. Στο επόμενο συμβούλιου του Οργανισμού σε πρώτη φάση θα αξιολογηθεί η καταγγελία» δήλωσε ο κ. Καρδαράς. 



thestival.gr
Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση


Ενημερωθείτε για τα νέα μας άρθρα πατώντας
στην σελίδα μας στο Facebook!



Αφήστε το σχόλιό σας

Καρκινοπαθής εργαζόμενος κατήγγειλε παρατυπίες στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης και απολύθηκε! Reviewed by Giorgos on Σάββατο, Μαΐου 13, 2017 Rating: 5

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.