Μαθήτριες απάντησαν στο φαινόμενο της «Μπλε Φάλαινας» με... κόκκινους φαλλούς! (Εικόνες) - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και νέα για τη Δράμα και όχι μόνο!
Abito

Δείτε επίσης

recent

Μαθήτριες απάντησαν στο φαινόμενο της «Μπλε Φάλαινας» με... κόκκινους φαλλούς! (Εικόνες)



Μαθήτριες από την Πάτρα απάντησαν στο φαινόμενο της «Μπλε Φάλαινας» με... κόκκινους φαλλούς! Ήθελαν να περάσουν το μήνυμα «Όχι στις αυτοκτονίες, ναι στον έρωτα».


Όλοι έχουμε ακούσει για το φαινόμενο της «Μπλε Φάλαινας», το παιχνίδι που κυκλοφορεί τους τελευταίους μήνες στο διαδίκτυο και παροτρύνει άτομα εφηβικής κυρίως ηλικίας να κάνουν κακό στον εαυτό τους, να χαράξουν στο χέρι τους με αιχμηρό αντικείμενο μια φάλαινα ενώ στον τερματισμό του οι συμμετέχοντες πρέπει να προβούν στην τελική και μοιραία πράξη της αυτοκτονίας, την οποία καλούνται να καταγράψουν.

Στο εξωτερικό τα κρούσματα αυξάνονται δραματικά ενώ τις τελευταίες εβδομάδες ανακοινώθηκαν περιστατικά και στην Ελλάδα, ευτυχώς όχι θανατηφόρα.

Στην Αχαΐα μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί κάποια αντίστοιχη περίπτωση, του εναντίον μάλιστα. Το παιχνίδι διακωμωδήθηκε και χρησιμοποιήθηκε για να περάσει ένα άλλο μήνυμα.

Συγκεκριμένα, μαθήτριες της 3ης Γυμνασίου της Πάτρας, αγανακτισμένες από τη λογική της συγκεκριμένης εφαρμογής για το πώς μπορεί ένα άτομο να βάζει τέλος στη ζωή του από τις οδηγίες ενός υπολογιστή προχώρησαν στην εξής ενέργεια για να σατιρίσουν αυτό το φαινόμενο.

Ζωγράφισαν στο χέρι τους με κραγιόν αντί για τη φάλαινα έναν... κόκκινο φαλλό και αφού φωτογραφήθηκαν μια από τις νεαρές ανέβασε το υλικό στο facebook συνοδευόμενο από τη φράση "Όχι στις αυτοκτονίες, ναι στον έρωτα"!

Δείτε τo επίμαχο post με τις φωτογραφίες:




Αμέσως μετά την ανάρτηση των επίμαχων εικόνων ακολούθησε από κάτω μια σειρά ποικίλων σχολίων είτε ενθαρρυντικών είτε αποδοκιμαστικών και λίγα λεπτά αργότερα τις κατέβασε, έχοντας περάσει όμως σε αρκετούς το μήνυμα τους.
Το περιστατικό αυτό μόνο στην Πάτρα θα μπορούσε να συμβεί αφού, πέρα του ότι είναι μια ερωτική πόλη, έχει στο "αίμα" της την σάτιρα λόγω καρναβαλιού, με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για το πως αυτή εκφράζεται...
Στο κάτω-κάτω από το να βλέπουμε νεαρά άτομα να παρασύρονται τόσο επιπόλαια σε τέτοιου είδους μόδες είναι προτιμότερο να βλέπουμε την χιουμοριστική τους πλευρά. Έστω και αν είναι λίγο ακραία όπως η προαναφερόμενη.
Έτσι δεν είναι;
ΠΗΓΗ: patrasevents.gr
Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση


Ενημερωθείτε για τα νέα μας άρθρα πατώντας
στην σελίδα μας στο Facebook!



Αφήστε το σχόλιό σας

Μαθήτριες απάντησαν στο φαινόμενο της «Μπλε Φάλαινας» με... κόκκινους φαλλούς! (Εικόνες) Reviewed by Giorgos on Κυριακή, Μαΐου 28, 2017 Rating: 5

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.