Σε αυτή την ηλικία απολαμβάνουν το σeξ οι γυναίκες – Και δεν είναι γύρω στα 25 - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και νέα για τη Δράμα και όχι μόνο!
Abito

Δείτε επίσης

recent

Σε αυτή την ηλικία απολαμβάνουν το σeξ οι γυναίκες – Και δεν είναι γύρω στα 25



Λέγεται πως οι μικρότερες γυναίκες απολαμβάνουν πιο πολύ το σεξ από τις μεγαλύτερες τους.



Η ενέργεια, η φρεσκάδα, η καθημερινότητα χωρίς πολλές υποχρεώσεις πιστεύεται πως τις κάνουν να είναι στην καλύτερη ηλικία για να χαίρονται την σεξουαλική τους ζωή.
Ωστόσο, όταν μιλάμε για το πότε μια γυναίκα είναι πιο ελκυστική και πότε απολαμβάνει έναν οργασμό, τότε η ηλικία αλλάζει.
Ερευνα διαπιστώνει πως οι γυναίκες απολαμβάνουν καλύτερο σεξ στην ηλικία των 36 ετών και άνω.
Σε έρευνα από την εφαρμογή, Natural Cycles, σε δείγμα 2.600 γυναικών, οι συμμετέχουσες απάντησαν σε ερωτήσεις σχετικά με το πόσο ελκυστικές νιώθουν και πόσο απολαμβάνουν το σεξ.
Οι απαντήσεις τους αναλύθηκαν ανά ηλικιακή ομάδα – νεότερη ηλικιακή ομάδα (κάτω των 23 ετών), μέση (23-35) και μεγαλύτερη (36 ετών και άνω).
Η μεγαλύτερη ηλικιακή ομάδα ήταν η πιο σίγουρη και με την περισσότερη αυτοπεποίθηση, καθώς οκτώ στις 10 δήλωσαν ότι ένιωθαν σέξι.
Από την άλλη πλευρά, τέσσερις από τις 10 γυναίκες της μέσης ομάδας ένιωθαν ελκυστικές, ενώ επτά από τις 10 γυναίκες, ηλικίας κάτω των 23 ετών ήταν ευχαριστημένες με την εμφάνισή τους.
Παράλληλα, οι μεγαλύτερες γυναίκες είχαν υψηλότερη βαθμολογία σχετικά με τον οργασμό κατά τη διάρκεια του σεξ, με 6 στις 10 να αναφέρουν πως είχαν περισσότερους και καλύτερους οργασμούς. Η αντίστοιχη απάντηση και για τις δύο άλλες ηλικιακές ομάδες ήταν μόλις πέντε στις δέκα. 
«Τα αποτελέσματα της έρευνας στέλνουν ένα πραγματικά θετικό μήνυμα για εμάς… Καθώς μεγαλώνετε και γνωρίζετε καλύτερα το σώμα σας, μπορείτε να απολαύσετε μια πιο ευχάριστη σεξουαλική ζωή και να αισθάνεστε πιο σίγουρες για τον εαυτό σας», ανέφερε η εκπρόσωπος της Natural Cycles, Αμάντα Μπόνι.
Πηγή: iefimerida.gr
Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση


Ενημερωθείτε για τα νέα μας άρθρα πατώντας
στην σελίδα μας στο Facebook!



Αφήστε το σχόλιό σας

Σε αυτή την ηλικία απολαμβάνουν το σeξ οι γυναίκες – Και δεν είναι γύρω στα 25 Reviewed by Giorgos on Σάββατο, Μαΐου 27, 2017 Rating: 5

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.