Στην Ιαπωνία υπάρχει ένα τηλεπαιχνίδι που ονομάζεται “Μην καταπίνεις” και είναι πολύ ενδιαφέρον - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και νέα για τη Δράμα και όχι μόνο!
Abito

Δείτε επίσης

recent

Στην Ιαπωνία υπάρχει ένα τηλεπαιχνίδι που ονομάζεται “Μην καταπίνεις” και είναι πολύ ενδιαφέρον



Η Ιαπωνία είναι η χώρα των παράξενων και υπέροχων πραγμάτων. Αυτό που μπορεί να φαίνεται περίεργο σε εμάς, σε εκείνους φαίνεται φυσιολογικό και γι’ αυτό ακριβώς η ποπ κουλτούρα τους είναι ένα δώρο που δεν παύει ποτέ να μας εκπλήσσει!


Για όσους ασχολούνται πολύ με διαδίκτυο, δεν είναι μυστικό το ότι η τηλεόραση της Ιαπωνίας έχει μερικές πολύ ενδιαφέρουσες εκπομπές, τις οποίες δύσκολα θα βλέπαμε στην Ελλάδα.

Η παρακάτω εκπομπή είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα. Ονομάζεται “Μην καταπίνεις” και είναι αυτό ακριβώς που αναφέρει ο τίτλος της.



Σε αυτό το επεισόδιο, βλέπουμε μια όμορφη κοπέλα να πίνει γάλα και να προσπαθεί να κρατήσει το υγρό στο στόμα της. Κάθεται στα πόδια ενός άντρα και εκείνος αρχίζει να τη γαργαλάει. Η κοπέλα προσπαθεί πάρα πολύ να μη βγάλει το γάλα από το στόμα της.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με την εκπομπή και αν ταιριάζει με αυτό που είχατε στο μυαλό σας.



tilestwra.com
Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση


Ενημερωθείτε για τα νέα μας άρθρα πατώντας
στην σελίδα μας στο Facebook!



Αφήστε το σχόλιό σας

Στην Ιαπωνία υπάρχει ένα τηλεπαιχνίδι που ονομάζεται “Μην καταπίνεις” και είναι πολύ ενδιαφέρον Reviewed by Giorgos on Παρασκευή, Μαΐου 26, 2017 Rating: 5

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.