«Κάηκε» η Μαδρίτη για τους πρωταθλητές Ευρώπης! (Εικόνες+Βίντεο) - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και νέα για τη Δράμα και όχι μόνο!
Abito

Δείτε επίσης

recent

«Κάηκε» η Μαδρίτη για τους πρωταθλητές Ευρώπης! (Εικόνες+Βίντεο)






Υποδοχή όπως τους άξιζε! Όλη η Μαδρίτη πανηγύρισε μαζί με τους ήρωές της την κατάκτηση του δωδέκατου Champions League από τη Ρεάλ και πλέον η φιέστα καταλήγει στο κατάμεστο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».





Μεθυσμένη πολιτεία -και δικαιολογημένα- θυμίζει η Μαδρίτη μετά την κατάκτηση του Champions League από τη Ρεάλ για 12η φορά στην ιστορία του συλλόγου.

Οι ήρωες των «μερένχες», όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, άρχισαν την παρέλασή τους με την κούπα στο λεωφορείο το οποίο δεν διαθέτει οροφή και η πρώτη στάση ήταν στο Δημαρχείο της πόλης.

Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο και Κριστιάνο Ρονάλντο βγήκαν στο μπαλκόνι με τη βαρύτιμη κούπα με τους οπαδούς της «Βασίλισσας» να παραληρούν στη θέα του δωδεκάτου τροπαίου Champions League στην ιστορία του συλλόγου.

Έπειτα το λεωφορείο έκανε τη γνωστή του στάση στην πλατεία Θιμπέλες, μέρος το οποίο είναι σημείο συνάντησης για τους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης, όταν κατακτά κάποιον τίτλο.

Πλέον, η φιέστα για τη Ρεάλ Μαδρίτης έχει φτάσει στο κατάμεστο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», που πραγματοποιείται μια φαντασμαγορική φιέστα.















Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση



Αφήστε το σχόλιό σας

«Κάηκε» η Μαδρίτη για τους πρωταθλητές Ευρώπης! (Εικόνες+Βίντεο) Reviewed by Proklitikos on Δευτέρα, Ιουνίου 05, 2017 Rating: 5

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.