Survivor: Η μεγάλη αλλαγή που ανακοίνωσε ο Τανιμανίδης! Έτσι θα αποχωρούν οι παίκτες… - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και νέα για τη Δράμα και όχι μόνο!
Abito

Δείτε επίσης

recent

Survivor: Η μεγάλη αλλαγή που ανακοίνωσε ο Τανιμανίδης! Έτσι θα αποχωρούν οι παίκτες…




Διαβάστε αναλυτικά όλες τις λεπτομέρειες…





Εννέα παίκτες έχουν απομείνει πλέον στο Survivor, έπειτα από την αποχώρηση του Κώστα Κοκκινάκη. Οι τηλεθεατές επέλεξαν να κρατήσουν στο παιχνίδι τον Μπο και να θέσουν εκτός του διεθνή πολίστα.

Ο Σάκης Τανιμανίδης επεφύλαξε μια έκπληξη για τους παίκτες, την οποία ανακοίνωσε στο συμβούλιο του νησιού. Ο παρουσιαστής γνωστοποίησε σε όλους πως το σύστημα της αποχώρησης αλλάζει.

Συγκεκριμένα, την επόμενη εβδομάδα θα τεθούν και οι εννέα παίκτες στη διάθεση του κοινού και μάλιστα για μία ολόκληρη ημέρα. Βάση των ψήφων, θα δημιουργηθεί μια “λίστα” από το 1 έως το 9, όπου στην πρώτη θέση θα βρίσκεται ο παίκτης με τις περισσότερες θετικές ψήφους.

Από εκεί και πέρα, θα συνεχιστούν οι αγώνες ασυλίας, ατομικής ασυλίας και οι ψηφοφορίες. Όταν βγουν δύο ή τρεις προτεινόμενοι, δεν θα ψηφίζει το κοινό, αλλά θα φεύγει αυτός που έχει τις λιγότερες ψήφους στην σχετική λίστα που θα έχει ήδη δημιουργηθεί.

Δείτε τι είπε ο Σάκης Τανιμανίδης στο συμβούλιο του Survivor…





zappit.gr
Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση



Αφήστε το σχόλιό σας

Survivor: Η μεγάλη αλλαγή που ανακοίνωσε ο Τανιμανίδης! Έτσι θα αποχωρούν οι παίκτες… Reviewed by Proklitikos on Πέμπτη, Ιουνίου 01, 2017 Rating: 5

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.