6 Ελληνες στο κρουαζιερόπλοιο των οργίων - Ομαδικό σeξ και χορός 24 ώρες το 24ωρο - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και νέα για τη Δράμα και όχι μόνο!
Abito

Δείτε επίσης

recent

6 Ελληνες στο κρουαζιερόπλοιο των οργίων - Ομαδικό σeξ και χορός 24 ώρες το 24ωρο




Έξι Έλληνες (4 άνδρες και 2 γυναίκες) πήραν τη μεγάλη απόφαση και επιβιβάστηκαν στο πλοίο των οργίων, το οποίο συνεχίζει την κρουαζιέρα του στο Αιγαίο.



Η ταυτότητα των Ελλήνων swingers δεν έχει γίνει γνωστή, ενώ η κρουαζιέρα αποτελείται από 660 επιβάτες (329 άνδρες και 331 γυναίκες) και 393 άτομα πλήρωμα.

Συγκεκριμένα, στο «καράβι του έρωτα» επιβαίνουν, μεταξύ άλλων εθνικοτήτων, 172 Αμερικανοί, 34 Αγγλοι, 17 Ελβετοί, 12 Σουηδοί, 33 Ολλανδοί, 18 Μεξικανοί, 24 Ιταλοί, 37 Γερμανοί, 27 Γάλλοι, 28 Βούλγαροι, 24 Βραζιλιάνοι, 17 Αυστραλοί και 23 Αργεντινοί.

Επιβαίνουν ακόμη και 6 Ελληνες (4 άνδρες και 2 γυναίκες) αλλά και 4 Κύπριοι (2 άνδρες και 2 γυναίκες).

Με το κόστος της κρουαζιέρας να ανέρχεται στα 2.349 δολάρια ανά άτομο, οι περισσότεροι επιβαίνοντες είναι ζάπλουτοι Αμερικανοί και Ευρωπαίοι επιχειρηματίες, αθλητές, μοντέλα και άτομα της διεθνούς showbiz.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατική», η πρόσβαση δεν επιτρέπεται στο ευρύ κοινό, αλλά οι πρώτες πληροφορίες για το πώς είναι το εσωτερικό του πλοίου ήρθαν από όσους πήγαν προκειμένου να παραδώσουν παραγγελίες ανεφοδιασμού.

Οι ίδιοι αναφέρουν πως έμειναν άφωνοι με τη διακόσμηση στο κεντρικό σαλόνι, καθώς εκεί υπήρχαν διάσπαρτα στρώματα και σεντόνια, πράγμα που σημαίνει πως μπορεί την προηγούμενη νύχτα να είχε οργανωθεί ένα πάρτι οργίων.

Όσο για το τι κάνουν οι swingers στην κρουαζιέρα; Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η κρουαζιέρα περιλαμβάνει χορό και σeξ 24 ώρες το 24ωρο, με διαλείμματα λίγων ωρών, όταν γίνονται στάσεις στα νησιά. Μάλιστα, δεν υπάρχει κάποιο όργιο στην κρουαζιέρα που να μην είναι επιτρεπτό, με τα σeξουαλικά παιχνίδια και τα ομαδικά όργια να είναι μέσα στο μενού.

Η συμμετοχή αφορά αυστηρά ζευγάρια, ομόφυλα ή ετερόφυλα, ηλικίας 35-60 ετών, ενώ τα «εισιτήρια» για τους υποψήφιους swingers ήταν ήδη sold out εδώ και δύο μήνες.


iefimerida.gr 
Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση




Αφήστε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε μας στο facebook:
6 Ελληνες στο κρουαζιερόπλοιο των οργίων - Ομαδικό σeξ και χορός 24 ώρες το 24ωρο Reviewed by Proklitikos on Παρασκευή, Ιουλίου 07, 2017 Rating: 5

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.