Δωρεάν μαθήματα γιόγκα στη νέα παραλία Θεσσαλονίκης - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και Εκδηλώσεις της Δράμας!
Απόκτησε άδεια Security


Δείτε επίσης

recent

Δωρεάν μαθήματα γιόγκα στη νέα παραλία Θεσσαλονίκης
Ένα νέο εγχείρημα ξεκίνησε στη Θεσσαλονίκη και θα δώσει στην πόλη μια αίσθηση αναζωογόνησης και χαλάρωσης.Το the Sunshine Yoga Project με βάση τον κοινωνικό χαρακτήρα και την ανθρωπιστική οπτική της γιόγκα επιχειρεί να προσφέρει τα οφέλη της, ανατρέποντας την πεπατημένη που θέλει την πρακτική αυτή “ακριβό σπορ” για λίγους. 
Την γιόγκα απολαμβάνουν άνθρωποι «κάθε ηλικίας, χωρίς διάκριση φύλου, τάξης ή θρησκείας και η πρακτική αυτή συνδυάζει στάσεις, στοχασμό, ελεγχόμενη αναπνοή, απαγγελία λέξεων και άλλες τεχνικές που έχουν στόχο να αναπτύξουν το άτομο, να ανακουφίσουν τους πόνους και να επιτρέψουν μια κατάσταση απελευθέρωσης» σύμφωνα με την UNESCO, που αποφάσισε να συμπεριλάβει τη γιόγκα στον κατάλογο της άϋλης πολιτιστικής κληρονομιάς της ανθρωπότητας.
Η γιόγκα βελτιώνει τη φυσική κατάσταση (κτίζοντας ευλύγιστα μέλη), συμβάλλει στην αποκατάσταση προβλημάτων του μυοσκελετικού συστήματος αλλά επιδρά θετικά κυρίως στο πνεύμα και στον ψυχισμό μας.
Σύμφωνα με τους ειδικούς, 30 λεπτά άσκηση την ημέρα είναι αρκετά και μπορεί κανείς να δει εκπληκτικά αποτελέσματα σε σύντομο διάστημα στο σώμα αλλά και στον ψυχισμό του, που αποτυπώνονται σε ηρεμία, πειθαρχία και αναζωογόνηση.
Το ραντεβού για την ερχόμενη εβδομάδα είναι την Πέμπτη 27/7 στις 20:00, στις ομπρέλες στη νέα Παραλία Θεσσαλονίκης.
Πηγή: iefimerida.grΑφήστε το σχόλιό σας

Δωρεάν μαθήματα γιόγκα στη νέα παραλία Θεσσαλονίκης Reviewed by Giorgos on Τρίτη, Ιουλίου 25, 2017 Rating: 5
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.