Οι Ιπποδρομίες Δοξάτου στο επίκεντρο του Επιστημονικού Συμποσίου - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και Εκδηλώσεις της Δράμας!
Απόκτησε άδεια Security


Δείτε επίσης

recent

Οι Ιπποδρομίες Δοξάτου στο επίκεντρο του Επιστημονικού Συμποσίου






Οι Ιπποδρομίες Δοξάτου στο επίκεντρο του Επιστημονικού Συμποσίου


Με μεγάλη χαρά αποδεχθήκαμε την πρόταση της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δράμας για συμμετοχή και συνδιοργάνωση στο συμπόσιο με θέμα Τοπικός πολιτισμός και εκπαιδευτικά προγράμματα. Διαβατήρια «ήπιας ισχύος» για τις διεθνείς σχέσεις των πόλεων που θα πραγμα-τοποιηθεί από 22 έως 24 Σεπτεμβρίου 2017. Στο συμπόσιο αυτό θα αναδειχθεί η πολιτισμική κληρο-νομιά του Δήμου μας με τη διεξαγωγή των εργασιών του την Παρασκευή και Κυριακή στο ξενοδο-χείο ΥΔΡΑΜΑ και το Σάββατο στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΠΑΛ ΔΟΞΑΤΟΥ.

Κυρίαρχο πολιτισμικά δρώμενα του νομού μας όπως οι ιπποδρομίες Δοξάτου αποτελούν θέματα με-λέτης του συνεδρίου το οποίο έχει ως σκοπό να αναδείξει το λαογραφικό αυτό δρώμενο των ιππο-δρομιών και να το εξελίξει στο πεδίο διεθνών πολιτιστικών συμπράξεων. Στο συμπόσιο θα τιμήσουν με τις εισηγήσεις - παρουσιάσεις τους κορυφαίοι καθηγητές πανεπιστημίων της Ελλάδας και του ε-ξωτερικού. Στο ΕΠΑΛ Δοξάτου μάλιστα θα μιλήσει ο διεθνώς αναγνωρισμένος καθηγητής λαογρα-φίας στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης Κος Μανόλης Σέργης.

Ο Δήμαρχος Δοξάτου Κος Δημήτρης Δαλακάκης δήλωσε: «Χαίρομαι ιδιαιτέρως που αυτό το σημα-ντικό λαϊκό δρώμενο γίνεται γνωστό πέρα από τα στενά όρια του τόπου μας μέσα από τις εργασίες του συμποσίου που συνδιοργανώνουμε με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δράμας και το Κέντρο Πολιτιστικής Ανάπτυξης Ανατολικής Μακεδονίας. Προσκαλώ όλους τους πολίτες του Δή-μου μας να τιμήσουμε με την παρουσία μας τις εργασίες του συμποσίου και ευχαριστώ θερμά τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δράμας κ. Ανδρέα Σαλπιγγίδη, τον Υπεύθυνο Προγραμμά-των Σχολικών Δραστηριοτήτων κ. Σάββα Δημητριάδη. Επίσης τη Διευθύντρια Κα Κζούνια Ελένη και το Σύλλογο Διδασκόντων του ΕΠΑΛ Δοξάτου, τον Πρόεδρο κ. Καρατζόγλου Θεόδωρο και το ΔΣ του Ιππικού Συλλόγου Δοξάτου, την Πρόεδρο Κα Ζαφειροπούλου Μαρία και το ΔΣ του Πολιτι-στικού και Μορφωτικού Συλλόγου Δοξάτου για την πολύτιμη συνεισφορά τους στην υλοποίηση του συμποσίου. Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τον Καθηγητή Λαογραφίας κ. Μανόλη Σέργη που μας τιμά με τη συμμετοχή του και περμένουμε με ανυπομονησία να το παρακολουθήσουμε. Τέλος ευχαριστούμε την εταιρία Μάρμαρα Παυλίδη που στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στηρίζει τέτοιες αξιόλογες προσπάθειες».

Το πρόγραμμα αναλυτικά:

Τοπικός πολιτισμός και εκπαιδευτικά προγράμματα. Διαβατήρια «ήπιας ισχύος» για τις διεθνείς σχέσεις των πόλεων».

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22-9-2017, ΔΡΑΜΑ, ΗΥDRAMA GRAND HOTEL



ΣΑΒΒΑΤΟ 23-9-2017, ΕΠΑΛ ΔΟΞΑΤΟΥ





ΚΥΡΙΑΚΗ 24-9-2017, ΔΡΑΜΑ, ΗΥDRAMA GRAND HOTEL




Αφήστε το σχόλιό σας

Οι Ιπποδρομίες Δοξάτου στο επίκεντρο του Επιστημονικού Συμποσίου Reviewed by Giorgos on Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 22, 2017 Rating: 5
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.