Ξεχωριστές εκδηλώσεις στην Κεντρική σκηνή της Ονειρούπολης Δράμας το Σάββατο 3/1 - Proklitiko.gr - Όλα τα νέα για τη Δράμα - Περιφέρεια ΑΜ-Θ και όχι μόνο!

Flexible Home Layout

Κυριακή, 4 Ιανουαρίου 2015

Ξεχωριστές εκδηλώσεις στην Κεντρική σκηνή της Ονειρούπολης Δράμας το Σάββατο 3/1

Αναρτήθηκε :

Κυριακή, 4 Ιανουαρίου 2015

στις 5:30 μ.μ.
Κατηγορία: | |

Εθνικές Εκλογές



Μία μέρα πριν κλείσει τις πύλες της για φέτος η «Ονειρούπολη» Δράμας, η μεγαλύτερη Χριστουγεννιάτικη γιορτή της χώρας, πραγματοποιήθηκαν στην Κεντρική σκηνή της, μοναδικές εκδηλώσεις τις οποίες παρακολούθησε πλήθος επισκεπτών.


Οι «Wedding Singers» μετέτρεψαν την Κεντρική σκηνή της «Ονειρούπολης» το βράδυ του Σαββάτου 3 Ιανουαρίου, σε ένα μεγάλο πάρτι με ένα μοναδικό non- stop- mix από 90’s διασκευές. Η δημοφιλής μπάντα έκανε μία επίθεση αγάπης, αστερόσκονης και χορευτικής διάθεσης με βάση τα 90’s. 




Το πρωί του Σαββάτου τα τμήματα παίδων, εφήβων και ανδρών- γυναικών του Αθλητικού Συλλόγου Tae kwon do Δράμας «Zen» έκαναν επίδειξη Tae kwon do αποσπώντας το πιο θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων. 




Ξεχωριστή ήταν η εμφάνιση των Πολιτιστικών Συλλόγων οι οποίοι παρουσίασαν το μεσημέρι και το απόγευμα του Σαββάτου ένα πλούσιο παραδοσιακό μουσικο- χορευτικό πρόγραμμα. 


Η Πανηπειρωτική Ένωση του Νομού Δράμας παρουσίασε χορούς από την Ήπειρο.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φτελιάς παρουσίασε χορούς από τη Θράκη. Και ο Πολιτιστικός & Μορφωτικός Σύλλογος Διποτάμων «Άγιος Νικόλαος» πραγματοποίησε μία ξεχωριστή παράσταση ταξίδι στον Πόντο με χορούς, τραγούδια, λύρες και νταούλια.






Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα του proklitiko.gr. Κάντε μας και στο twitter.
Εδώ σχολιάζεις εσύ!
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Ή επικοινωνήστε μέσω e-mail : [email protected] ** Στην σελίδα παρουσιάζονται διαφημίσεις προερχόμενες από το google adsense. Το proklitiko.gr δεν σχετίζεται με καμία από αυτές, πρόκειται για τυχαίες επιλογές της google.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
Item Reviewed: Ξεχωριστές εκδηλώσεις στην Κεντρική σκηνή της Ονειρούπολης Δράμας το Σάββατο 3/1 Description: Rating: 5 Reviewed By: Proklitikos
Scroll to Top