Πόσο θα κοστίσουν οι εκλογές - Proklitiko.gr - Όλα τα νέα για τη Δράμα - Περιφέρεια ΑΜ-Θ και όχι μόνο!

Flexible Home Layout

Κυριακή, 4 Ιανουαρίου 2015

Πόσο θα κοστίσουν οι εκλογές

Αναρτήθηκε :

Κυριακή, 4 Ιανουαρίου 2015

στις 6:30 μ.μ.
Κατηγορία:

Εθνικές Εκλογές


Ακριβά θα πληρώσουμε ψηφοδέλτια, παραβάν και… δαχτυλοβρεχτήρες


Οικονομικά δυσβάσταχτες θα είναι άλλη μία φορά για το κράτος οι εκλογές, καθώς ακόμα και με τις τεράστιες περικοπές που είχαν γίνει τον Μάιο του 2012, στις τελευταίες εθνικές κάλπες με σταυρό, το κόστος είχε εκτιναχθεί στα 50 εκατ. ευρώ. Εκλογικές αποζημιώσεις, οδοιπορικά δικαστικών αντιπροσώπων, φάκελοι, ψηφοδέλτια, παραβάν και δαχτυλοβρεχτήρες είναι μόνο μερικά όσα θα χρειαστούν από το υπουργείο Εσωτερικών. 

Σύμφωνα με το ένθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά, παρά την απέλπιδα προσπάθεια να συγκρατηθούν οι δαπάνες, όλα δείχνουν ότι και αυτή τη φορά ο κρατικός προϋπολογισμός θα επιβαρυνθεί με δεκάδες εκατομμύρια. Από τον κρατικό προϋπολογισμό θα πληρωθεί και ο τηλεοπτικός χρόνος των κομμάτων, αλλά και η έκτακτη εκλογική χρηματοδότηση προς τα δικαιούχα κόμματα, ύψους περίπου 5 εκατ. ευρώ.

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα του proklitiko.gr. Κάντε μας και στο twitter.
Εδώ σχολιάζεις εσύ!
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Ή επικοινωνήστε μέσω e-mail : [email protected] ** Στην σελίδα παρουσιάζονται διαφημίσεις προερχόμενες από το google adsense. Το proklitiko.gr δεν σχετίζεται με καμία από αυτές, πρόκειται για τυχαίες επιλογές της google.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
Item Reviewed: Πόσο θα κοστίσουν οι εκλογές Description: Rating: 5 Reviewed By: Admin
Scroll to Top