Έκπτωση 30% σε 16 προορισμούς από Θεσσαλονίκη προσφέρει η Ryanair – Όλα τα δρομολόγια! (Εικόνα) - Proklitiko.gr - Ειδήσεις για τη Δράμα - Περιφέρεια ΑΜ-Θ και όχι μόνο!

Flexible Home Layout

Τετάρτη, 18 Φεβρουαρίου 2015

Έκπτωση 30% σε 16 προορισμούς από Θεσσαλονίκη προσφέρει η Ryanair – Όλα τα δρομολόγια! (Εικόνα)

Αναρτήθηκε :

Τετάρτη, 18 Φεβρουαρίου 2015

στις 1:30 μ.μ.
Κατηγορία:



Με αφορμή τη συμπλήρωση των 30 χρόνων λειτουργίας στην Ευρώπη, η low cost αεροπορική εταιρεία Ryanair… κερνάει εκπτώσεις τους επιβάτες από Θεσσαλονίκη!


Συγκεκριμένα, η εταιρεία προσφέρει έκπτωση 30% σε εισιτήρια δρομολογίων από Θεσσαλονίκη προς 16 προορισμούς, μεταξύ των οποίων η Αθήνα, η Κρήτη, η Ρώμη και το Λονδίνο. Η τιμή του εισιτηρίου ξεκινάει από τα 6,99 ευρώ και φτάνει έως και τα 42,99 ευρώ, ενώ οι εκπτώσεις αφορούν τις πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν κατά τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο. Η κράτηση ισχύει μόνο για σήμερα και θα πρέπει να πραγματοποιηθεί μέχρι τα μεσάνυχτα της Τρίτης 17 Φεβρουαρίου.

Σε συνέτευξη τύπου για τα 30 χρόνια λειτουργίας της εταιρείας, ο εμπορικός διευθυντής της Ryanair, David O’ Brien τόνισε ότι η Θεσσαλονίκη έχει τεράστιο περιθώριο ανάπτυξης. «Το 2014, οι επιβάτες της Ryanair από το αεροδρόμιο Μακεδονία ήταν 1,6 εκατομμύρια. Στόχος μας είναι μέσα στην επόμενη τριετία, να τους διπλασιάσουμε», υπογράμμισε ο κ. O’ Brien. Όπως ανέφερε, οι φόροι αεροδρομίου στη Θεσσαλονίκη είναι φθηνότεροι από το Ελευθέριος Βενιζέλος της Αθήνας, αλλά το πρόβλημα είναι ότι η πόλη είναι αποκομμένη από την υπόλοιπη Ευρώπη. 

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν, η Ryanair στη Θεσσαλονίκη διαθέτει ένα αεροσκάφος στη βάση και θα εκτελεί 17 διαφορετικά δρομολόγια το καλοκαίρι του 2015, με ένα καινούργιο προς Παρίσι (Μποβέ). 


Δείτε τα δρομολόγια στη φωτογραφία:




 Empisteutiko.gr

Εδώ σχολιάζεις εσύ!
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Ή επικοινωνήστε μέσω e-mail : [email protected] ** Στην σελίδα παρουσιάζονται διαφημίσεις προερχόμενες από το google adsense. Το proklitiko.gr δεν σχετίζεται με καμία από αυτές, πρόκειται για τυχαίες επιλογές της google.
Scroll to Top