Ξάνθη: Πρόταση γάμου μπροστά σε 200 άτομα (Εικόνες) - Proklitiko.gr - Ειδήσεις για τη Δράμα - Περιφέρεια ΑΜ-Θ και όχι μόνο!

Flexible Home Layout

Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου 2015

Ξάνθη: Πρόταση γάμου μπροστά σε 200 άτομα (Εικόνες)

Αναρτήθηκε :

Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου 2015

στις 6:30 μ.μ.
Κατηγορία: |



Η πρόταση έγινε με τον πατροπαράδοτο τρόπο, με τον ίδιο να γονατίζει μπροστά στη σύντροφό του, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου...

Την πόλη της Ξάνθης επέλεξε ένα μέλος του χορευτικού συγκροτήματος Trakia από τη Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας, για να κάνει πρόταση γάμου στην εκλεκτή της καρδιάς του. 
Ο ίδιος βρέθηκε στην περιοχή συμμετέχοντας στο λαογραφικό δρώμενο που διοργάνωσε το Λύκειο Ελληνίδων Ξάνθης το μεσημέρι του Σαββάτου στην Κεντρική Πλατεία της πόλης, ενώ το βράδυ της ίδιας ημέρας, ανήμερα δηλαδή του Αγίου Βαλεντίνου, ζήτησε σε γάμο την αγαπημένη του στον ετήσιο χορό του Λυκείου. 
Η πρόταση έγινε με τον πατροπαράδοτο τρόπο, με τον ίδιο να γονατίζει μπροστά στη σύντροφό του, και το συγκεντρωμένο πλήθος φυσικά να καταχειροκροτεί. 

ΦΩΤΟ από thrakitoday.com
ΦΩΤΟ από thrakitoday.com
ΦΩΤΟ από thrakitoday.com

Εδώ σχολιάζεις εσύ!
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Ή επικοινωνήστε μέσω e-mail : [email protected] ** Στην σελίδα παρουσιάζονται διαφημίσεις προερχόμενες από το google adsense. Το proklitiko.gr δεν σχετίζεται με καμία από αυτές, πρόκειται για τυχαίες επιλογές της google.
Scroll to Top