Καυτά οπίσθια.. προκαλούν..!! Μέρος 1ο - Proklitiko.gr - Ειδήσεις για τη Δράμα - Περιφέρεια ΑΜ-Θ και όχι μόνο!

Flexible Home Layout

Κυριακή, 19 Απριλίου 2015

Καυτά οπίσθια.. προκαλούν..!! Μέρος 1ο

Αναρτήθηκε :

Κυριακή, 19 Απριλίου 2015

στις 2:05 π.μ.
Κατηγορία:

 


Τρέλα έχει πιάσει την Αμερική με τα οπίσθια, που όμως ξεκίνησε από την Ευρώπη.. Δείτε ένα κολασμένο αφιέρωμα στην «πίσω πόρτα».. 

Ναι, μόνο τα καυτά οπίσθια πουλάνε τρελά, και μόνο αυτά.. Όλα τα σοβαρά μέσα ενημέρωσης που σέβονται τον εαυτό του ασχολούνται με ιστορίες της «πίσω πόρτας» αφού είχαμε αναλύσει αρκετές φορές για το που πάει η πρώτη μάτια του άντρα, αλλά και σχολιάζουν οι γυναίκες.. στον εαυτό τους και στις άλλες γυναίκες..

Κοιτάζονται συνεχώς στον καθρέπτη του για να δούνε ώρες ατελείωτες ανστρώνει καλά το φουστάνι στον πισινό τους, εάν το παντελόνι τους κολακεύει ταοπίσθια, και αν η μπλούζα τους είναι τόσο μακριά όσο πρέπει για να μην τα κρύβει εντελώς..

Δυστυχώς ή ευτυχώς ζούμε την δεκαετία του κ@λου, αφού μόνο αυτά τα θέματα πουλάνε τρελά, μόνο οι ειδήσεις το κ@λου κάνουν κέφι στους χρήστε του διαδικτύου και των social media..

Πάρτε παράδειγμα τον εαυτό σας..

Απολαύστε, τότε τις παρακάτω φωτογραφίες γιατί από μόνες τους έχουν μαζέψει όλου το κόσμους τα Like..


ΜΕΡΟΣ 1ο:














Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Εδώ σχολιάζεις εσύ!
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Ή επικοινωνήστε μέσω e-mail : [email protected] ** Στην σελίδα παρουσιάζονται διαφημίσεις προερχόμενες από το google adsense. Το proklitiko.gr δεν σχετίζεται με καμία από αυτές, πρόκειται για τυχαίες επιλογές της google.
Scroll to Top