Η αψεγάδιαστη Σαρλίζ Θερόν στα 40 της φωτογραφίζεται με σeξι δερμάτινα και προκαλεί (Εικόνες) - Proklitiko.gr - Ειδήσεις για τη Δράμα - Περιφέρεια ΑΜ-Θ και όχι μόνο!

Flexible Home Layout

Τρίτη, 21 Απριλίου 2015

Η αψεγάδιαστη Σαρλίζ Θερόν στα 40 της φωτογραφίζεται με σeξι δερμάτινα και προκαλεί (Εικόνες)

Αναρτήθηκε :

Τρίτη, 21 Απριλίου 2015

στις 11:30 μ.μ.
Κατηγορία:


Λένε πως τα 40 είναι τα νέα 20, με τη Σαρλίζ Θερόν να αποδεικνύει περίτρανα πως είναι στα καλύτερά της στη φωτογράφηση για το περιοδικό W.

Αν και τα περιοδικά ασχολούνται με την σχέση της με τον Sean Penn, η ηθοποιός επιστρέφει και πάλι στις κινηματογραφικές αίθουσες με το σίκουελ Mad Max: Fury Road.
Πέρα όμως από οσκαρική ηθοποιός, η Σαρλίζ Θερόν είναι μια πολύ όμορφη και σέξι γυναίκα, κάτι που το αποδεικνύει για ακόμα μια φορά μέσα από το εξώφυλλο του περιοδικού W.
Φορώντας δερμάτινα Dior ποζάρει για χάρη των Mert Alas και Marcus Piggot.
«Κανείς δεν πρέπει να αγχώνεται για την ηλικία του και το χρόνο που περνά. Όταν επιστρέφω σπίτι, πλέον ξέρω πως δεν χάνω τίποτα. Κάνω αυτά που μου αρέσουν και δεν έχω να λογοδοτήσω καν σε κάποιον, όπως έκανα στα 30 μου», αναφέρει στην συνέντευξή της η ηθοποιός.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Εδώ σχολιάζεις εσύ!
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Ή επικοινωνήστε μέσω e-mail : [email protected] ** Στην σελίδα παρουσιάζονται διαφημίσεις προερχόμενες από το google adsense. Το proklitiko.gr δεν σχετίζεται με καμία από αυτές, πρόκειται για τυχαίες επιλογές της google.
Scroll to Top