Μύκονος: Οι φοιτήτριες από την Καβάλα που... ξεσάλωσαν (Βίντεο) - Proklitiko.gr - Ειδήσεις για τη Δράμα - Περιφέρεια ΑΜ-Θ και όχι μόνο!

Flexible Home Layout

Μύκονος: Οι φοιτήτριες από την Καβάλα που... ξεσάλωσαν (Βίντεο)


Οι φοιτήτριες και οι φοιτητές από την Καβάλα πραγματοποίησαν την εκδρομή τους στο νησί των ανέμων και όπως φαίνεται στα πλάνα, διασκέδασαν και έζησαν στιγμές που θα θυμούνται για πάντα.
Καθημερινά το πρόγραμμά τους, περιελάμβανε επίσκεψη σε γνωστό μπαρ όπου η μουσική έκανε τους πάντες να λικνίζονται και κάποιες από τις κοπέλες να ανεβαίνουν πάνω στη μπάρα.
Το σκηνικό θύμιζε καλοκαίρι αφού όλοι φορούσαν τα μαγιό τους και μετά τον χορό έκαναν μια βουτιά στα παγωμένα νερά της Μυκόνου...

Πηγή: nocomments.gr

Παρασκευή, Απριλίου 24, 2015

Το Proklitiko.gr σε συνεργασία με το Makariostravel.gr στέλνουν 2 από εσάς διακοπές εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, με όλα τα έξοδα πληρωμένα.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Ή επικοινωνήστε μέσω e-mail : [email protected] ** Στην σελίδα παρουσιάζονται διαφημίσεις προερχόμενες από το google adsense. Το proklitiko.gr δεν σχετίζεται με καμία από αυτές, πρόκειται για τυχαίες επιλογές της google.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
Item Reviewed: Μύκονος: Οι φοιτήτριες από την Καβάλα που... ξεσάλωσαν (Βίντεο) Rating: 5 Reviewed By: Giorgos
Scroll to Top