Γυμνή διαμαρτυρία από τους Vegan στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (Εικόνες+Βίντεο) - Proklitiko.gr - Ειδήσεις για τη Δράμα - Περιφέρεια ΑΜ-Θ και όχι μόνο!

Flexible Home Layout

Κυριακή, 26 Απριλίου 2015

Γυμνή διαμαρτυρία από τους Vegan στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (Εικόνες+Βίντεο)

Αναρτήθηκε :

Κυριακή, 26 Απριλίου 2015

στις 3:00 μ.μ.
Κατηγορία: |





Ακτιβιστική δράση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατάργησης των Πειραμάτων σε Ζώα, πραγματοποίησαν το μεσημέρι του Σαββάτου μέλη της συλλογικότητας Vegan Thessaloniki στην πλατεία Αριστοτέλους, προκειμένου να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο για την προστασία των ζώων. 

Όπως δήλωσε στο thestival.gr το μέλος των Vegan, Δήμητρα Πανίδου, το μήνυμα που θέλουν να περάσουν μέσω της δράσης τους είναι ότι "Μπορούμε να ζήσουμε μια ζωή χωρίς βαναυσότητα προς τα ζώα".
Τα βλέμματα του κόσμου τράβηξε το δρώμενο που πραγματοποίησαν, καθώς τα μέλη της κοινότητας ήταν γυμνά, βαμμένα με κόκκινη μπογιά που συμβολίζει το αίμα και υποδύονταν τα πειραματόζωα, θέλοντας να εκφράσουν πως νιώθουν τα ζώα που υπόκεινται σε αυτή τη διαδικασία των πειραμάτων.


Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο του thestival.gr:







thestival.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Ή επικοινωνήστε μέσω e-mail : [email protected] ** Στην σελίδα παρουσιάζονται διαφημίσεις προερχόμενες από το google adsense. Το proklitiko.gr δεν σχετίζεται με καμία από αυτές, πρόκειται για τυχαίες επιλογές της google.
Scroll to Top