Abito

Δείτε επίσης

random

Πρωτιά του Κολυμβητικού Ομίλου Δράμας σε Διεθνείς αγώνες!!!!





Πρωτιά του Κολυμβητικού Ομίλου Δράμας σε Διεθνείς αγώνες!!!!


Μια τεράστια επιτυχία κατάφερε η προαγωνιστική ομάδα του συλλόγου μας η οποία ταξίδεψε το Σαββατοκύριακο 21-22/5/2016 στην Θεσσαλονίκη για να λάβει μέρος στους διεθνείς αγώνες «Λευκός Πύργος 2016» που πραγματοποιήθηκαν στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης (50μ) με τη συμμετοχή 37 ομάδων από όλη την Ελλάδα, την Κύπρο, την Βουλγαρία, την Τουρκία και τα Σκόπια. Σε συνολικό αριθμό πάνω από 1000 αθλητών ο Κολυμβητικός Όμιλος Δράμας συμμετείχε με 40 αθλητές και κατέλαβε την πρώτη Θέση στην κατάταξη των ομάδων με 33 μετάλλια. Πιο συγκεκριμένα οι αθλητές μας κατέκτησαν 13 χρυσά μετάλλια, 14 ασημένια και 6 χάλκινα μετάλλια.

Παράλληλα η αγωνιστική ομάδα μας στα πλαίσια της προετοιμασίας για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κολύμβησης που πλησιάζει συμμετείχε στην 1η Θερινή ημερίδα ορίων που διεξήχθη στην Καβάλα το Σάββατο 21/5/2016. Οι αθλητές μας, οι οποίοι βρίσκονται στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους, σημείωσαν σημαντική πρόοδο στις ατομικές τους επιδόσεις.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας καθώς και τους προπονητές της ομάδας κ. Αβραμίδη Σταύρο και κ. Τοκμακίδη Κωνσταντίνο που κατάφεραν να βγούν πρώτοι και να ανεβάσουν την ομάδα στο πρώτο σκαλί του βάθρου σε μια τόσο ανταγωνιστική διοργάνωση και να τους ευχηθούμε καλή συνέχεια και πολλές επιτυχίες στις επόμενες αγωνιστικές διοργανώσεις.




Euro 2016

Αφήστε το σχόλιό σας                                                         Ακολουθήστε μας στο facebook:
Πρωτιά του Κολυμβητικού Ομίλου Δράμας σε Διεθνείς αγώνες!!!! Reviewed by Giorgos on Τετάρτη, Μαΐου 25, 2016 Rating: 5
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Ή επικοινωνήστε μέσω e-mail : [email protected] ** Στην σελίδα παρουσιάζονται διαφημίσεις προερχόμενες από το google adsense. Το proklitiko.gr δεν σχετίζεται με καμία από αυτές, πρόκειται για τυχαίες επιλογές της google.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Powered by Blogger.