Abito

Δείτε επίσης

random

Πασίγνωστη σταρ βγήκε να διασκεδάσει φορώντας ζαρτιέρες!! (Εικόνες)








Η αλήθεια είναι ότι δεν μας έχει συνηθίσει σε τόσο αποκαλυπτικές εμφανίσεις!


Η Mariah Carey, βρίσκεται στο Las Vegas για μια σειρά συναυλιών σε γνωστό ξενοδοχείο, και κάνει ότι μπορεί για να τραβά συνεχώς τα φλας των φωτογράφων.

Η 46χρονη σταρ, αψηφώντας την ηλικία της, έκανε μια αρκετά εξεζητημένη εμφάνιση για να διασκεδάσει σε γνωστό club της πόλης.

Όπως βλέπετε, το Σάββατο το βράδυ, η Mariah πήγε να διασκεδάσει στο διάσημο, Oak Club του Las Vegas, φορώντας μόνο ένα κορμάκι, ζαρτιέρες και δερμάτινο μπουφάν.

Η star, με αυτοπεποίθηση 20χρονης πόζαρε στους φωτογράφους λίγο πριν ξεσαλώσει μέχρι το πρωί.












Euro 2016

Αφήστε το σχόλιό σας                                                         Ακολουθήστε μας στο facebook:
Πασίγνωστη σταρ βγήκε να διασκεδάσει φορώντας ζαρτιέρες!! (Εικόνες) Reviewed by Proklitikos on Δευτέρα, Ιουνίου 27, 2016 Rating: 5
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Ή επικοινωνήστε μέσω e-mail : [email protected] ** Στην σελίδα παρουσιάζονται διαφημίσεις προερχόμενες από το google adsense. Το proklitiko.gr δεν σχετίζεται με καμία από αυτές, πρόκειται για τυχαίες επιλογές της google.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Powered by Blogger.