Abito

Δείτε επίσης

random

Στον ΑΝΤ1 η Τουρκάλα παρουσιάστρια που έβγαλε τον Ερντογάν “στον αέρα” μέσω κινητού





Όταν ο Τούρκος πρόεδρος εμφανίστηκε στον τουρκικό λαό μετά από ώρες εξαφάνισής του



Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εμφανίστηκε στον τουρκικό λαό μετά από ώρες εξαφάνισής του. Ο τρόπος ανορθόδοξος αλλά η ιδέα που είχε η παρουσιάστρια του CNN TURK να τον βγάλει στον αέρα μέσω εφαρμογής κινητού τηλεφώνου έμελε ίσως να είναι η αρχή του τέλους. Όπως λέει στον ΑΝΤΕΝΝΑ η Χάντε Φιράτ στην αρχή ακόμη και οι αρχισυντάκτες του δελτίου δεν την πίστεψαν.

«Είδα πρώτα τον Πρόεδρο (στο τηλέφωνο) και είπα στο σταθμό μου, στα κεντρικά γραφεία, ότι μπορούμε να κάνουμε τη σύνδεση αλλά στην αρχή δεν με πίστεψαν! Μετά από λίγο είπαν, ωραία ο Πρόεδρος είναι στο τηλέφωνό της τώρα, κι έτσι άρχισα τη συνέντευξη μέσω τηλεφώνου και μέσω facetime» δήλωσε στον ΑΝΤΕΝΝΑ η Χάντε Φιράτ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η όμορφη μελαχρινή παρουσιάστρια κάνει συνέντευξη στον πρόεδρο Ερντογάν. Οι προηγούμενες όμως ήταν όπως συνηθίζεται μέσα σε πλατό. Αυτή τη φορά το κινητό της τηλέφωνο την βοήθησε για να μείνει στην ιστορία.

«Αυτό είναι το τηλέφωνο, το διάσημο τηλέφωνο, διότι όλοι εδώ λένε ότι είναι το τηλέφωνο της ελευθερίας. Για αυτό το ονομάζω κι εγώ τώρα έτσι. Τηλέφωνο της ελευθερίας», λέει η Χάντε Φιράτ.

Ο αρχισυντάκτης του καναλιού είπε στον ΑΝΤΕΝΝΑ ότι έκανε πολύ καλά τη δουλειά της.

«Είναι μια έμπειρη παρουσιάστρια, μια πολύ καλή δημοσιογράφος και εκείνη τη στιγμή κατάφερε να το κάνει. Είναι κάτι που ο κάθε δημοσιογράφος θα έκανε. Κάλεσε τον επικεφαλής του προεδρικού γραφείου και ρώτησε: Μπορούμε να έχουμε τον Πρόεδρο στον αέρα;. Και εκείνος εμφανίστηκε. Ήταν η πρώτη στιγμή που ο τουρκικός λαός άκουσε τη φωνή του, είδε το πρόσωπό του και άκουσε το μήνυμά του», δήλωσε στον ΑΝΤΕΝΝΑ ο αρχισυντάκτης του CNN TURK, Φερχάτ Μπορατάβ.

Όσο για την ίδια όπως είπε εκείνη τη στιγμή ήταν σοκαρισμένη μετά κατάλαβεότι η ίδια με την ιδέα της συνέβαλε στην τροπή που πήραν τα πράγματα.

«Μετά, αφού τελείωσαν όλα κατάλαβα ότι ήταν μια τόσο σημαντική συνέντευξη. Δεν μπορούσα να το συνειδητοποιήσω εκείνη τη στιγμή ότι αυτό θα μπορούσε να σταματήσει το πραξικόπημα αλλά μετά είδα ότι ήταν μια πολύ πολύ πολύ σημαντική συνέντευξη. Τώρα μπορώ να το νιώσω», είπε η Τουρκάλα παρουσιάστρια.

Η παρουσιάστρια που υποχρεώθηκε να διαβάσει στον αέρα το μήνυμα των πραξικοπηματιών

Δεύτερο πρόσωπο κλειδί της ιστορικής βραδιάς ήταν άλλη μια γυναίκα. Η Τιγιέν Καράς , παρουσιάστρια της κρατικής τηλεόρασης της Τουρκίας ήταν αυτή που υποχρεώθηκε να διαβάσει το μήνυμα των πραξικοπηματιών.

Η όμορφη ξανθιά παρουσιάστρια παρομοιάζεται στη χώρα της με τη Σκάρλετ Γιόχανσον. Κρατάει χαμηλό προφίλ, είναι λάτρης της φύσης και έχει μια κόρη. Το όνομά της περνάει στη σύγχρονη ιστορία της Τουρκίας ως η γυναίκα που αναγκάστηκε να προπαγανδίσει τις θέσεις των επίδοξων διεκδικητών της εξουσίας. Η ίδια όταν τα πράγματα άρχισαν να αποκαθίστανται εξήγησε ότι ήταν η πιο δύσκολη στιγμή στην καριέρα της.



«Το έκανα γιατί με απειλούσαν άνδρες με όπλα. Ήμασταν όμηροι για αρκετές ώρες. Μας είχαν δέσει τα χέρια και μας απειλούσαν συνεχώς. Παρακολουθούσαν κάθε μας κίνηση. Ήταν η πιο δύσκολη εκφώνηση της ζωής μου», δηλώνει Τιγιέν Καράς.

Σίγουρα πάντως και οι δυο γυναίκες ήταν πρωταγωνίστριες τη νύχτα του αποτυχημένου πραξικοπήματος και με τις πράξεις τους η καθεμία έβαλε το λιθαράκι της στον ρου της ιστορίας.





Αφήστε το σχόλιό σας                                                         Ακολουθήστε μας στο facebook:
Στον ΑΝΤ1 η Τουρκάλα παρουσιάστρια που έβγαλε τον Ερντογάν “στον αέρα” μέσω κινητού Reviewed by Proklitikos on Τρίτη, Ιουλίου 19, 2016 Rating: 5
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Ή επικοινωνήστε μέσω e-mail : [email protected] ** Στην σελίδα παρουσιάζονται διαφημίσεις προερχόμενες από το google adsense. Το proklitiko.gr δεν σχετίζεται με καμία από αυτές, πρόκειται για τυχαίες επιλογές της google.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Powered by Blogger.