Abito

Δείτε επίσης

random

Τραγωδία στη Δράμα: Νεκρός από τροχαίο ο 28χρονος ποδοσφαιριστής Κώστας Μαριάδης





Στο πένθος έχει βυθιστεί η Δράμα, έπειτα από τον θάνατο του 28χρονου ποδοσφαιριστή Κώστα Μαριάδη, που έχασε την ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα το βράδυ της Δευτέρας.




Ο 28χρονος αμυντικός το βράδυ της Δευτέρας έχασε την ζωή του, όταν το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε, ξέφυγε από την πορεία του, και συγκρούστηκε με νταλίκα στον επαρχιακό δρόμο Δράμας – Προσοτσάνης.

Ο Μαριάδης είχε ενταχθεί το φετινό καλοκαίρι στον Πανδραμαϊκό, ενώ πριν αγωνιζόταν στον Ορφέα Ελευθερούπολης. Στο παρελθόν είχε αγωνιστεί μεταξύ άλλων στις παρακάτω ομάδες: ΑΕ Καλαμπακίου, Παγγαίο ΄90, Προσοτσάνη, Κεραυνό Πέρνης και Ζάκυνθο. 

Πηγή:thestival.gr




Αφήστε το σχόλιό σας                                                         Ακολουθήστε μας στο facebook:
Τραγωδία στη Δράμα: Νεκρός από τροχαίο ο 28χρονος ποδοσφαιριστής Κώστας Μαριάδης Reviewed by Giorgos on Τρίτη, Σεπτεμβρίου 20, 2016 Rating: 5
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Ή επικοινωνήστε μέσω e-mail : [email protected] ** Στην σελίδα παρουσιάζονται διαφημίσεις προερχόμενες από το google adsense. Το proklitiko.gr δεν σχετίζεται με καμία από αυτές, πρόκειται για τυχαίες επιλογές της google.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Powered by Blogger.