Abito

Δείτε επίσης

random

Τα "κελιά" των βασανιστηρίων του sεx στην Αθήνα






H Freddo μπήκε σε σαδομαζοχιστικό studio και σας παρουσιάζει τα βίτσια του πόνου και του εξευτελισμού



«Δεν έχει καμία σχέση με την ερωτική πράξη, υπάρχει εναλλακτικός ερωτισμός. Δεν υπάρχει καμία σeξουαλική μορφή ικανοποίησης στον άνδρα που έρχεται σε εμάς για να παίξει και καμία σαρκική επαφή ή στοματικό σeξ. 

Είναι ικανοποίηση του μυαλού μέσα από κάποιες διαδικασίες, μέσα από πόνο, μέσα από λαγνεία, μέσα από κάποια άλλα φετίχ», εξηγεί στη «F» η Mistress Despain, μιλώντας αποκλειστικά για το «Dungeon Limit Up».

Αφέντρες και σκλάβοι κάνουν τις φαντασιώσεις τους πραγματικότητα χωρίς καμία σeξουαλική επαφή. Εισαγγελείς, πολιτικοί, δικηγόροι και επιχειρηματίες είναι κάποια από τα επαγγέλματα που φιγουράρουν στις λίστες τους. Γνωστά ονόματα, που κανείς δεν φαντάζεται. 

Μοναδικά όπλα στα χέρια των αφεντρών, μαστίγια, κεριά, καθετήρες, βελόνες και «σταυροί», που συνθέτουν το παζλ των σαδομαχιστικών παιχνιδιών του μυαλού. Η ηθική και οι ντροπές απουσιάζουν και τη θέση τους παίρνουν οι πιο τρελές φαντασιώσεις και τα πιο διεστραμμένα παιχνίδια. 

Η «F» ξεναγήθηκε στο στούντιο της Αφέντρας D και στα σκοτεινά μονοπάτια του έρωτα. 




freddonews.gr




Αφήστε το σχόλιό σας                                                         Ακολουθήστε μας στο facebook:
Τα "κελιά" των βασανιστηρίων του sεx στην Αθήνα Reviewed by Proklitikos on Τρίτη, Σεπτεμβρίου 20, 2016 Rating: 5
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Ή επικοινωνήστε μέσω e-mail : [email protected] ** Στην σελίδα παρουσιάζονται διαφημίσεις προερχόμενες από το google adsense. Το proklitiko.gr δεν σχετίζεται με καμία από αυτές, πρόκειται για τυχαίες επιλογές της google.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Powered by Blogger.