Abito

Δείτε επίσης

random

Ευχές για καλή επιτυχία σε Κορακάκη και Δουβαλίδη από τον Δήμαρχο Δράμας





Με αφορμή την επίσημη έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων στην πόλη του Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας, εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στους αθλητές της ελληνικής αποστολής.



Τόσο ως δημότης, όσο και ως Δήμαρχος Δράμας θέλω να ευχηθώ ιδιαίτερα στους 2 δραμινούς αθλητές, στην Άννα Κορακάκη και στον Κώστα Δουβαλίδη, να εκπληρώσουν τους στόχους τους και να κατακτήσουν τα υψηλότερα βάθρα.

Όλοι μας νοιώθουμε μεγάλη υπερηφάνεια για τη συμμετοχή σας στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός. Είναι το αποτέλεσμα της σκληρής σας δουλειάς. Είμαι σίγουρος πως θα αφήσετε το στίγμα του ελληνικού πολιτισμού, που γέννησε τους ολυμπιακούς αγώνες.

Οι ευχές μας θα σας συνοδεύουν σε κάθε σας στιγμή.

Εκφράζοντας όλους τους δραμινούς, καλή επιτυχία στα παιδιά μας.

 
 






Χριστόδουλος Μαμσάκος

Δήμαρχος Δράμας




Αφήστε το σχόλιό σας                                                         Ακολουθήστε μας στο facebook:
Ευχές για καλή επιτυχία σε Κορακάκη και Δουβαλίδη από τον Δήμαρχο Δράμας Reviewed by Proklitikos on Κυριακή, Αυγούστου 07, 2016 Rating: 5
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Ή επικοινωνήστε μέσω e-mail : [email protected] ** Στην σελίδα παρουσιάζονται διαφημίσεις προερχόμενες από το google adsense. Το proklitiko.gr δεν σχετίζεται με καμία από αυτές, πρόκειται για τυχαίες επιλογές της google.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Powered by Blogger.