Abito

Δείτε επίσης

random

Κανόνες για το σeξ της μιας βραδιάς





Ακόμα και το σεξ της μιας βραδιάς έχει τους κανόνες του. Και είναι σημαντικό να τους τηρείς για να μην πιεστείς ή για να μην μετανιώσεις για την επιλογή σου. Ας δούμε τι πρέπει να κάνεις και τι να αποφύγεις.


Ξεκαθάρισε από την αρχή με τον εαυτό σου ότι δεν πρόκειται να αισθανθείς ενοχές, σκεπτόμενη όλους αυτούς τους δήθεν κανόνες που υπαγορεύουν πως τα καλά κορίτσια δεν νοείται να κάνουν σεξ της μιας βραδιάς.

Φρόντισε να έχεις πάρει προφυλάξεις και μην αφήνεις την αντισύλληψη στην τύχη της επειδή θεωρείς ότι θα έχει φροντίσει ο άλλος.

Μην έχεις υψηλές προσδοκίες, όπως ότι με το σεξ θα σε ερωτευτεί ή ότι θα θελήσει να κάνει σχέση μαζί σου. Επίσης μην είσαι εντελώς πεπεισμένη ότι πρόκειται για μια καθαρά σαρκική απόλαυση που δεν έχει καμία σχέση με το συναίσθημα. Ακόμα και με το σεξ της μιας βραδιάς εκτίθεσαι τόσο σωματικά όσο και συναισθηματικά ως ένα βαθμό, επομένως είναι πιθανό να νιώσεις ευάλωτη στη συνέχεια.

Φρόντισε για την ασφάλειά σου. Δεν εννοούμε φυσικά να φοβάσαι και τη σκιά σου αλλά να ακολουθήσεις κάποιους στοιχειώδεις κανόνες για την προσωπική σου ασφάλεια, ειδικά αν δεν έχετε κάποιον κοινό γνωστό με το άτομο που θα περάσεις το βράδυ σου. Έτσι αν πρόκειται να βγεις με κάποιον εντελώς άγνωστο για τον οποίο δεν γνωρίζεις σχεδόν τίποτα, φρόντισε να ενημερώσεις κάποιον δικό σου πού θα είστε και πότε.

altsantiri.gr

Σου αρέσει να γράφεις; Στείλε μήνυμα στο proklitiko@hotmail.gr! Έλα και εσύ στην παρέα μας!




Αφήστε το σχόλιό σας                                                         
Κανόνες για το σeξ της μιας βραδιάς Reviewed by Giorgos on Παρασκευή, Αυγούστου 12, 2016 Rating: 5
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Ή επικοινωνήστε μέσω e-mail : [email protected] ** Στην σελίδα παρουσιάζονται διαφημίσεις προερχόμενες από το google adsense. Το proklitiko.gr δεν σχετίζεται με καμία από αυτές, πρόκειται για τυχαίες επιλογές της google.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Powered by Blogger.