Abito

Δείτε επίσης

random

ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ για 6-9 μήνες η σιδηροδρομική σύνδεση Δράμας – Ξάνθης






Διακόπτεται από την Κυριακή και για διάστημα 6-9 μηνών η σιδηροδρομική σύνδεση Δράμας – Ξάνθης, όπως ανακοίνωσε ο ΟΣΕ.



Η διακοπή θα εφαρμοστεί στο πλαίσιο της προγραμματισμένης διαδικασίας συντήρησης και ανάταξης του σιδηροδρομικού δικτύου.

Σύμφωνα με τον ΟΣΕ, η παρέμβαση αυτή είναι αναγκαία για την αποκατάσταση της ασφάλειας και της αξιοπιστίας της σιδηροδρομικής συγκοινωνίας σύμφωνα με τις σύγχρονες απαιτήσεις. 

Ο ΟΣΕ και η ΤΡΑΙΝΟΣΕ έχουν προγραμματίσει όλες τις δράσεις και ρυθμίσεις που θα ελαχιστοποιήσουν τις επιπτώσεις από την παρέμβαση στο επιβατικό κοινό, στους πολίτες και στις επιχειρήσεις, αναφέρει η ανακοίνωση. 






Αφήστε το σχόλιό σας                                                         Ακολουθήστε μας στο facebook:
ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ για 6-9 μήνες η σιδηροδρομική σύνδεση Δράμας – Ξάνθης Reviewed by Proklitikos on Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 21, 2016 Rating: 5
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Ή επικοινωνήστε μέσω e-mail : [email protected] ** Στην σελίδα παρουσιάζονται διαφημίσεις προερχόμενες από το google adsense. Το proklitiko.gr δεν σχετίζεται με καμία από αυτές, πρόκειται για τυχαίες επιλογές της google.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Powered by Blogger.