Abito

Δείτε επίσης

random

Θανατηφόρο τροχαίο στις Σέρρες: Ένας νεκρός και δύο τραυματίες από σοβαρό τροχαίο στο 20-ο χιλ.Ε.Ο.Σερρών-Δράμας (Διασταύρωση Δαφνούδι).





-Στις 17 Σεπτεμβρίου το πρωί στο 20ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Σερρών–Δράμας στο ύψος της Διασταύρωσης Δαφνουδίου, σημειώθηκε μετωπική σύγκρουση μεταξύ δύο αυτοκινήτων που κινούνταν στην αντίθετη κατεύθυνση και οδηγούσαν 26χρονος το ένα και 37χρονος το άλλο, στο οποίο επέβαιναν ακόμη 2 άτομα ηλικίας 39 ετών.

-Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 37χρονου οδηγού και ο τραυματισμός των 2 επιβατών και του 26χρονου άλλου οδηγού.

-Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Σερρών.





Αφήστε το σχόλιό σας                                                         Ακολουθήστε μας στο facebook:
Θανατηφόρο τροχαίο στις Σέρρες: Ένας νεκρός και δύο τραυματίες από σοβαρό τροχαίο στο 20-ο χιλ.Ε.Ο.Σερρών-Δράμας (Διασταύρωση Δαφνούδι). Reviewed by Giorgos on Τρίτη, Σεπτεμβρίου 20, 2016 Rating: 5
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Ή επικοινωνήστε μέσω e-mail : [email protected] ** Στην σελίδα παρουσιάζονται διαφημίσεις προερχόμενες από το google adsense. Το proklitiko.gr δεν σχετίζεται με καμία από αυτές, πρόκειται για τυχαίες επιλογές της google.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Powered by Blogger.