Δημήτριος Δαλακάκης Δήμαρχος Δοξάτου: Η Μακεδονία είναι μόνο μία και μόνο Ελληνική κύριοι της Αναπτυξιακής Εταιρίας Δράμας - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και Εκδηλώσεις της Δράμας!
Απόκτησε άδεια Security


Δείτε επίσης

recent

Δημήτριος Δαλακάκης Δήμαρχος Δοξάτου: Η Μακεδονία είναι μόνο μία και μόνο Ελληνική κύριοι της Αναπτυξιακής Εταιρίας Δράμας





Η Μακεδονία είναι μόνο μία και μόνο Ελληνική κύριοι της Αναπτυξιακής Εταιρίας Δράμας


Με μεγάλη μας έκπληξη ενημερωθήκαμε για τον τουριστικό οδηγό που διένειμε, η Αναπτυξιακή Εταιρία Δράμας και στην τελευταία του σελίδα παρουσιάζει σε χάρτη των Βαλκανίων τα Σκόπια με την ονομασία Μακεδονία. Η Μακεδονία είναι μία και Ελληνική.

Ο Δήμαρχος Δοξάτου σε δηλώσεις του για το θέμα ανέφερε: «Ως Έλλην δεν μπορώ παρά να είμαι αγανακτισμένος με το μέγιστο σφάλμα της Αναπτυξιακής Εταιρείας Δράμας. Η Μακεδονία είναι μόνο μία και μόνο Ελληνική κύριοι. Πώς τολμάτε να αφήνετε σε έγγραφά σας να περνάει η σκοπιανή προπαγάνδα;. Ως Δήμαρχος του Ηρωικού Δήμου Δοξάτου σας προειδοποιώ κύριοι πως αν δεν διορθώσετε το ολίσθημα σας άμεσα και έμπρακτα, ο Δήμος Δοξάτου θα αποχωρήσει από την Αναπτυξιακή Δράμας».

Δείτε επίσης:

Βάφτισε τα Σκόπια ως «Μακεδονία» η Αναπτυξιακή Δράμας – Άμεση παρέμβαση του Περιφερειάρχη ΑΜΘ



Αφήστε το σχόλιό σας

Δημήτριος Δαλακάκης Δήμαρχος Δοξάτου: Η Μακεδονία είναι μόνο μία και μόνο Ελληνική κύριοι της Αναπτυξιακής Εταιρίας Δράμας Reviewed by Giorgos on Παρασκευή, Μαρτίου 03, 2017 Rating: 5
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.