4 ανδρικές συνήθειες που τσακίζουν νεύρα - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και νέα για τη Δράμα και όχι μόνο!
Abito

Δείτε επίσης

recent

4 ανδρικές συνήθειες που τσακίζουν νεύραΟ αγαπημένος σου είναι πρώτης τάξεως παιδί, αγαπησιάρης, φιλικός, πολυτεχνίτης αλλά όχι ερημοσπίτης, άντρας σωστός.

Από όλα αυτά, κράτα στο μυαλό σου το ότι είναι άντρας και ως άντρας, όσο τέλειος κι αν είναι, έχει φορτωθεί στο DNA του μερικά τυπικά χαρακτηριστικά, 4 συνήθειες που μπορούν να σε αποτρελάνουν (και όχι με την θετική έννοια του όρου)!
1. Οι άντρες… ακούνε μόνο όσα θέλουν:
Δεν ξέρω αν η μητέρα φύση τους προίκισε με ένα φυσικό φίλτρο, αλλά τα αγόρια ανάμεσά τους και το δικό σου μπορούν να απομονώσουν όσα θέλουν από μια κουβέντα, ειδικά όταν συνομιλητής τους είναι μια γυναίκα. Αυτό σημαίνει πως όσο εσύ του κάνεις κήρυγμα στο γιατί δεν έπλυνε τα πιάτα, γιατί ξενοκοίταξε, γιατί δεν τάισε το σκύλο, εκείνος ακούει ένα ατέρμονο «μπλα μπλα μπλα». Εκείνος φυσικά, δεν θα παραδεχτεί ποτέ την επιλεκτική του κώφωση αφού σε ζητήματα όπως η μεταγραφή του νέου παίκτη του Θρύλου, τις διαπραγματευτικές διαδικασίες της οποία γνωρίζει απ’ έξω κι ανακατωτά!
Αν δεν θέλεις να σου κάνει τα νεύρα κρόσσια, δείξτου με πράξεις τις συνέπειες της κακής του συμπεριφοράς και όχι με ατέλειωτο κήρυγμα. Αν ξέχασε να φωνάξει μάστορα για το πλυντήριο, δεν χρειάζεται να του εξηγήσεις το λάθος του! Άφησέ τον 10 μέρες χωρίς πλυμένα μπλουζάκια και καλτσούλες και θα δεις πως θα τρέξει να μαστορέψει μόνο του τη χαλασμένη συσκευή.
2. Οι άντρες… δεν ξέρουν να κάνουν ένα σωστό κομπλιμέντο:
Εσύ ντύνεσαι, στολίζεσαι, ξοδεύεις μια περιουσία σε μαλλιά και νύχια, αγοράζεις τα πιο φίνα συνολάκια, περπατάς πάνω στις πιο στυλάτες δωδεκάποντες γόβες και ο καλός σου δεν παίρνει χαμπάρι. Ακόμα κι αν τον ρωτήσεις μπας και βλέπει κάτι διαφορετικό επάνω σου, θα βρει κάτι λάθος να σου τονίσει. Φυσικά, υπάρχει και η αγαπημένη μας ερώτηση «πιστεύεις πως αυτό το ρούχο με παχαίνει;» Κι εκεί, αυτός ο άνθρωπος βρίσκει να βγάλει όλη την ειλικρίνεια του, τονίζοντας πως δεν φταίει το ρούχο που σε παχαίνει αλλά εσύ που έβαλες κιλά τελευταία. Κι ενώ, τις δικές σου αλλαγές σπάνια τις προσέχει, μπορεί να ασχοληθεί με ακρίβεια, για το τι φορούσε το τελευταίο «τσόκαρο» που πέρασε δίπλα σας στο δρόμο!

Αν δεν θέλεις να σου κάνει τα νεύρα κρόσσια, σταμάτα να ζητάς την άποψή του για όποια αλλαγή κάνεις στην εμφάνισή σου. Τουναντίον, μπορείς απλά, έτσι τυχαία μέσα σε μια συζήτηση να του τονίζεις πόσο ωραίο βρήκε το κούρεμα ή το νέο συνολάκι σου, ο συνάδελφος του διπλανού γραφείου ή ο ταξιτζής! Να δεις εκεί, που θα φουντώσει από ζήλεια και δεν θα χάσει καμία αλλαγή σου.
3. Οι άντρες… έχουν άλλες βασικές προτεραιότητες:
Σκέψου εσένα και τις κολλητές σου: με το που βρεις έναν άντρα, χάνεσαι από τον κόσμο και βασική προτεραιότητά σου είναι εκείνος και μόνο εκείνος. Ακυρώνεις οτιδήποτε άλλο έχεις κανονίσει απλά γιατί εκείνος τηλεφώνησε και σου πρότεινε να κάνετε κάτι μαζί. Εκείνος πάλι, ακόμα κι αν πεθαίνει για εσένα, δεν θα θυσιάσει τις εξόδους με τους κολλητούς, την παρακολούθηση μπάλας, το γήπεδο ή τον τζόγο, απλά για να βάλει εσένα ως πρώτη προτεραιότητα στη ζωή του.
Αν δεν θέλεις να σου κάνει τα νεύρα κρόσσια, σταμάτα να νομίζεις πως σε παραμελεί ή δεν σε θέλει επειδή απλά θέλει να γεμίζει τη ζωή του και με άλλα ενδιαφέροντα. Κάνε κι εσύ τη ζωή σου και μην παραμελείς φιλίες και ενδιαφέροντα απλά επειδή έχεις δεσμό μαζί του.
4. Οι άντρες… πατάνε το κουμπί του θυμού σου τη στιγμή που δεν πρέπει:
Όσο κι αν δεν θέλουμε να το παραδεχτούμε, οι άντρες είναι μεγάλα παιδιά, αλλά παιδιά. Οπότε, όταν βλέπουν ένα κουμπί, σπεύδουν να το πατήσουν για να δουν τι κρύβει. Έτσι κι εκείνος, από τη στιγμή που βρει το κουμπί σου, δεν σταματάει να το πατάει. Αν λοιπόν σε βλέπει τσιτωμένη με κάτι που σε ενόχλησε, όχι δεν θα σε αφήσει στην ησυχία σου αλλά θα συνεχίσει να σε πειράζει, νομίζοντας πως έτσι θα σου περάσει ο θυμός. Τούτο, μοιάζει πολύ και με την δική σου εμμονή να τον ρωτάς αν είναι καλά, κάθε φορά που τον βλέπεις μουτρωμένο. Έτσι γίνονται οι μεγάλες συγκρούσεις και καταλήγουν να χωρίζουν, ζευγάρια που φαινομενικά ήταν πλασμένα ιδανικά.
Αν δεν θέλεις να σου κάνει τα νεύρα κρόσσια, κρύβε καλά το θυμό σου (έστω όσο μπορείς) για να μην του δώσεις την ευκαιρία να παίξει με τα κουμπιά σου!Αφήστε το σχόλιό σας

4 ανδρικές συνήθειες που τσακίζουν νεύρα Reviewed by Giorgos on Δευτέρα, Ιουνίου 05, 2017 Rating: 5

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.