Έτοιμη για γάμο; - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και νέα για τη Δράμα και όχι μόνο!
Abito

Δείτε επίσης

recent

Έτοιμη για γάμο;


Μπράβο! Αρραβωνιάστηκες. Ξαναμπράβο! Συζείς…!


Έλα όμως… για πες μας την αλήθεια. Είσαι έτοιμη να παντρευτείς;


Το ‘χεις σκεφτεί, ότι «ους ο Θεός συνέζευξε» πάει να πει, ισόβια δέσμευση και μάλιστα οικιοθελώς και με μεγάλη σου χαρά;

Μην βιαστείς να απαντήσεις «I do». Γάμος δεν είναι άσπρο νυφικό, δεξίωση και honeymoon. Γάμος είναι «είμαι τρελή γι’ αυτόν τον άντρα». Γάμος είναι δέσμευση και πιθανόν αλλαγή πολλών απ’ όσα ήταν μέχρι τώρα ήταν δεδομένα και κεκτημένα. Γάμος είναι αγάπη, οικογένεια με μπόλικες δόσεις από αυξημένες υποχρεώσεις. Γάμος είναι ρουτίνα και μοίρασμα της άχαρης καθημερινότητας. Όχι δεν προσπαθώ να σε αποτρέψω. Απλά θέλω όταν θα πεις «Ι do» να το εννοείς.
Ψάξε λοιπόν βαθιά μέσα σου και απάντησε με ειλικρίνεια…

Τι σχεδιάζεις;
Τι πλάνο φτιάχνεις στο μυαλό σου όταν ακούς τη λέξη «γάμος»; Αν το πλάνο περιορίζεται στην κάτοψη της δεξίωσης και που θα κάτσουν τα συμπεθέρια, τότε στάσου και αναθεώρησε. Μπορείς να φανταστείς τη ζωή σου δίπλα σ’ αυτόν τον άντρα όταν θα ‘χει άσπρα –ή καθόλου- μαλλιά; Μπορείς να φανταστείς τον εαυτό σου καμιά 10ρια κιλά βαρύτερη λόγω προχωρημένης εγκυμοσύνης; Φρόντισε λοιπόν η καταφατική απάντηση να συνοδεύεται από τέτοια πλάνα.

Συμβιβάζεσαι;
Τα υπέρ και τα κατά είναι απόλυτα ισορροπημένα; Στοιχειώδεις διαφωνίες έχουν διευκρινιστεί; Θέλεις να κάνεις παιδιά και αυτός ακόμα δεν το σκέφτεται; Προτιμάς τα νότια κι αυτός τα δυτικά προάστια; Θέλει τέσσερεις σκύλους κι εσύ είσαι αλλεργική; Ποιος από τους δυο σας προτίθεται να κάνει τέτοιους συμβιβασμούς; Και οι δύο μαζί ή μήπως κανένας σας; Αυτά πρέπει να έχουν λυθεί οπωσδήποτε πριν ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας.

Είναι το «λιμάνι» σου;
Όταν όλα πάνε στραβά σε ποιον στέλνεις το πρώτο απελπισμένο sms; Στην κολλητή, στην μαμά ή στον καλό σου; Αν ο μόνος ώμος που θέλεις να κλάψεις, όταν όλα πάνε στραβά, είναι του συντρόφου σου τότε αυτό από μόνο του είναι ένα καλό σημάδι ότι αυτός είναι ο άνθρωπός σου για μια ζωή. Αν αντιθέτως αισθάνεσαι ότι δεν σε καταλαβαίνει, ότι σε θεωρεί υπερβολική στις αντιδράσεις σου και εσύ τρέχεις στη μαμά ή στην κολλητή για συμπαράσταση, μάλλον πρέπει να αφήσεις να περάσει λίγος καιρός ακόμα πριν φορέσεις το λευκό νυφικό.

olagiatingunaika.gr
Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρησηΑφήστε το σχόλιό σας

Έτοιμη για γάμο; Reviewed by Giorgos on Τρίτη, Ιουνίου 06, 2017 Rating: 5

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.