Τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 5/6 - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και νέα για τη Δράμα και όχι μόνο!
Abito

Δείτε επίσης

recent

Τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 5/6






Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια



ΚΡΙΟΣ


Γενικά

Με την είσοδο του Άρη στον Καρκίνο καλείσαι να επικεντρωθείς στα του οίκου σου, έχοντας ωστόσο την πεποίθηση πως ότι κι αν «στραβώσει», θα επιλυθεί σύντομα. Παράλληλα, το τρίγωνο Ήλιου-Δία σε καλεί να δημοσιοποιήσεις ιδέες ή έργα που κρατούσες «στο συρτάρι», γνωρίζοντας ενδεχομένως μια αναπάντεχη ανταπόκριση σε κάποιους κύκλους. Σε αυτό μπορεί να συμβάλλει κι ένα άτομο που σε υποστηρίζει κι έχει τις κατάλληλες «άκρες». Επιπλέον, μπορεί να λάβεις μια κρίσιμη πληροφορία.

Ερωτικά

Σε μια ημέρα που όλα είναι ανοικτά, έχεις κάθε λόγο να αισιοδοξείς για μια αισθηματική περιπέτεια με πολλές ευχάριστες ή ρομαντικές πτυχές αλλά και να... ανησυχείς για ενδεχόμενες παγίδες που κρύβονται πίσω από γοητευτικές μεν αλλά και «ασαφείς» καταστάσεις.




ΤΑΥΡΟΣ


Γενικά

Μάλλον έφτασε η στιγμή να εκμεταλλευτείς τις «άκρες» που διαθέτεις, ώστε να κερδίσεις περισσότερα. Μάλιστα, με την συνδρομή του τριγώνου Ήλιου-Δία μπορεί να σου χαριστούν πράγματα. Παράλληλα, το πέρασμα του Άρη στον Καρκίνο τονίζει οτιδήποτε σχετίζεται με την επιμόρφωση σου και ίσως έχεις την ευκαιρία να ξεκινήσεις έναν κύκλο σπουδών ή να βελτιώσεις την τεχνική κατάρτιση σου. Επιπλέον, μπορεί να εντατικοποιήσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, φρόντισε ωστόσο να μην αναλωθείς σε «αψιμαχίες».

Ερωτικά

Η τάση σου να μην «τσιμπάς» σε υποσχέσεις που δίνονται εύκολα μπορεί να σε προστατέψει από μια «περιπέτεια» που δεν έχει ουσιαστικές προοπτικές διάρκειας, αν όμως δεν έχεις πρόβλημα με αυτό, τότε... καλή διασκέδαση, μην μπερδέψεις μόνον τα προσωπικά με τα οικονομικά σου!




ΔΙΔΥΜΟΙ


Γενικά

Το τρίγωνο Ήλιου-Δία σε «εφοδιάζει» με την «άκρες» που χρειάζεσαι και πολλά θέματα που σε απασχολούν και που στην πλειοψηφία τους μπορεί να έχουν μια θετική όσο και τυχαία εξέλιξη, αφού θα «πέσεις πάνω» στην περίπτωση! Στον αντίποδα όμως μια «ελπιδοφόρα» επαγγελματική συνεργασία θα μείνει μόνον στα χαρτιά. Παράλληλα, η είσοδος του Άρη στον Καρκίνο τείνει να αλλάξει το «τοπίο» στα οικονομικά σου, μέσα από διαδοχικές διεκδικήσεις ή πρωτοβουλίες απέναντι σε ισχυρούς «αντιπάλους».

Ερωτικά

Ο Δίας δείχνει πάντα διατεθειμένος να ορίσει την έναρξη μιας «νέας εποχής» στην προσωπική σου ζωή, χωρίς μάλιστα να πρέπει να κάνεις κάτι περισσότερο από το να αποδεχθείς την πρόταση που θα σου γίνει. Να ελπίζεις ωστόσο μόνον στο... ευ ζην κι όχι στο βάθος των συναισθημάτων!




ΛΕΩΝ


Γενικά

Το πέρασμα του Άρη στο ζώδιό σου, αναμένεται να σε ρίξει στον «στίβο» της ζωής, προκειμένου να πετύχεις άμεσα και γρήγορα τους στόχους σου. Ίσως μάλιστα να έχεις και μια «καταπληκτική» έμπνευση της στιγμής! Από την άλλη πλευρά όμως, σε επηρεάζει συναισθηματικά κι ίσως πέσεις θύμα μιας επίμονης κυκλοθυμίας ή κάνεις πράγματα για τα οποία σύντομα θα μετανιώσεις. Παράλληλα, το τρίγωνο Ήλιου-Δία οδηγεί στην αποκάλυψη ενός διαφωτιστικού μυστικού αλλά διασπείρει και φήμες που μπορεί να σε μπερδέψουν.

Ερωτικά

Η «ανάγκη της αγκαλιάς» ίσως να σε οδηγήσει σε... επικίνδυνα μονοπάτια, αφού μπορεί να ενδώσεις σε ένα πρόσωπο που ούτε σου ταιριάζει, ούτε και σε εκτιμά. Μην ξεγελαστείς λοιπόν από την επικοινωνιακή πολιτική του, που θα αλλάξει μόλις πετύχει τον στόχο του.




ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Γενικά

Το τρίγωνο Ήλιου-Δία σε καλεί να προσανατολιστείς στην διάδοση του έργου και των στόχων σου, προσεγγίζοντας άτομα που κατέχουν υψηλές θέσεις. Επειδή όμως σε αυτήν την φάση «μετρούν» περισσότερο οι εντυπώσεις παρά τα τυπικά προσόντα, φρόντισε να τις... κερδίσεις! Παράλληλα, με τον Άρη να βρίσκεται πλέον στον Καρκίνο, ίσως σου γίνει μια πρόταση να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια κι αν δεχθείς σίγουρα θα το... γλεντήσεις, ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα του όλου εγχειρήματος.

Ερωτικά

Κάποιος/α μπορεί να σε «πείσει» ότι αξίζει μια ευκαιρία στην ζωή σου, χωρίς όμως να δημοσιοποιήσετε την σχέση σας. Ίσως βέβαια αυτό να εξυπηρετεί κι εσένα αλλά πρόσεξε μήπως τελικά πρόκειται για μια πρόταση-παγίδα, που θα καταλήξει στην... εξαφάνιση του εν λόγω προσώπου από την ζωή σου!




ΖΥΓΟΣ


Γενικά

Η είσοδος του Άρη στον Καρκίνο δίνει νέα ώθηση στις φιλοδοξίες σου, καλό είναι όμως να έχεις ξεκαθαρίσει μέσα στο μυαλό σου τι ακριβώς ζητάς, αλλιώς μπορεί να άγεσαι και να φέρεσαι από παρορμήσεις της στιγμής. Παράλληλα, το τρίγωνο Ήλιου-Δία ευνοεί τα ταξίδια και τις πνευματικές αναζητήσεις σου, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις και μια χρήσιμη πληροφορία ή είδηση Ανάλογα θετικές όμως μπορεί να είναι οι εξελίξεις σε οποιοδήποτε νομικό θέμα σε απασχολεί, ιδιαίτερα αν αναζητάς έναν τρόπο συμβιβασμού.

Ερωτικά

Αν επιδιώκεις να επισημοποιήσεις μια σχέση, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να το πράξεις, ενώ δεν αποκλείεται να σου γίνει μια ανάλογη πρόταση από την «άλλη πλευρά». Μετά όμως από τις... χαρές και τα πανηγύρια, σκέψου μήπως τελικά δόθηκαν υποσχέσεις που ποτέ δεν θα πραγματοποιηθούν.




ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Γενικά

Το τρίγωνο Ήλιου-Δία σου προσφέρει ικανοποιητικές λύσεις σε ένα οικονομικό ή επαγγελματικό ζήτημα κι αν σκέφτεσαι να ζητήσεις κάποια μεσολάβηση, είσαι στο σωστό timing. Παράλληλα, με την είσοδο του Άρη στον Καρκίνο, η καθημερινότητά σου αποκτά πλέον έναν έντονα επικοινωνιακό χαρακτήρα, αυτό όμως μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα αν δημοσιοποιηθούν πράγματα τα οποία είτε σε εκθέτουν, είτε θα προτιμούσες να παραμείνουν μυστικά. Και βέβαια έχεις... κι άλλες δουλειές από το να δίνεις εξηγήσεις για τα πεπραγμένα σου!

Ερωτικά

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση δεν αποκλείεται να «σε ζώσουν τα φίδια» από κάποιες «ύποπτες» κινήσεις που θα πέσουν στην αντίληψή σου. Αν όμως είσαι διαθέσιμος/η, ίσως να είσαι εσύ που θα... μπλεχτείς σε ξένα λημέρια, γι’ αυτό «μην κρίνεις, ίνα μην κριθείς»!




ΤΟΞΟΤΗΣ


Γενικά

Το τρίγωνο Ήλιου-Δία μπορεί να συμβάλλει σε μια επωφελή συνεργασία, έστω κι αν χρειαστεί να «ξεχάσεις» μερικά από τα προαπαιτούμενα σου. Επιπλέον είναι μια κατάλληλη στιγμή για να συζητήσεις με ένα ισχυρό πρόσωπο για τα... βάσανα αλλά και τις προτεραιότητες σου, ίσως μάλιστα καταφέρεις να πάρεις και μια έμπρακτη υποστήριξη. Παράλληλα, η είσοδος του Άρη στον Καρκίνο ανοίγει ένα νέο ελπιδοφόρο κεφάλαιο στα οικονομικά σου, έστω κι αν και μέχρι να «δέσει το γλυκό», υπάρξουν αρκετές παλινδρομήσεις.

Ερωτικά

Την ίδια στιγμή που η Αφροδίτη στον Κριό ευνοεί μια σχέση η οποία θα σου προσφέρει ευκολίες και απολαύσεις, ο Ήλιος απέναντί σου σε ωθεί να επιλέξεις μια... άλλη που σίγουρα είναι πιο «αισθησιακή» αλλά σε κάθε περίπτωση η εμπιστοσύνη λάμπει διά της απουσίας της!




ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Γενικά

Το πέρασμα του Άρη στον Καρκίνο, μπορεί να συνδυαστεί με «αναταράξεις» στις σχέσεις σου αλλά όλα θα «στρώσουν» σύντομα, γι’ αυτό μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα «εν θερμώ». Στον αντίποδα μάλιστα είναι πιθανό να συνάψεις μια αποτελεσματική συνεργασία μικρής διάρκειας. Παράλληλα, το τρίγωνο Ήλιου-Δία σε βοηθά να ρυθμίσεις επ’ ωφελεία σου εργασιακά ζητήματα, να προμηθευτείς εξοπλισμό που θα σου «λύσει τα χέρια» ή απλά να απαλλαγείς από κάποιες έγνοιες, ύστερα από διαπραγματεύσεις.

Ερωτικά

Ο Άρης απέναντί σου ενδέχεται να συμβάλλει σε μια συναισθηματική «φούρια» είτε δική σου, είτε των άλλων αλλά αν δεν αντέχεις τα... σκληρά, είναι προτιμότερο να απέχεις από κάθε τι που θα μπορούσε να σε αγχώσει και να σε κάνει να «χάσεις» τον εαυτό σου.




ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Γενικά

Το τρίγωνο Ήλιου-Δία σου επισημαίνει ότι η ζωή έχει δύο... πόρτες και είναι στην διακριτική σου ευχέρεια το αν και ποια θα ανοίξεις! Επιπλέον, παρότι ο κύκλος των γνωριμιών σου διευρύνεται, φαίνεται να γνωρίζεις κόσμο που έχει για «ψωμοτύρι» το «παραμύθιασμα» Παράλληλα, η παρουσία του Άρη στον Καρκίνο, δεν επιτρέπει αμέλειες ή επιπολαιότητες σε ζητήματα που αφορούν στην υγεία σου, μπορείς όμως να επικεντρωθείς σε ένα εντατικό πρόγραμμα διατροφής, που θα έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Ερωτικά

Το σύμπαν θέτει τα πάντα εν.. αμφιβόλω «μαθαίνοντας» σε ένα και μόνο πράγμα: Ότι όσο δύσκολο είναι να έχεις αυτό που επιθυμείς κι ας νομίζεις το αντίθετο, άλλο τόσο εύκολο είναι να παρασύρεσαι από πρόσωπα πουέχουν τον τρόπο να σε φέρουν «στα νερά τους»!




ΙΧΘΥΕΣ


Γενικά

Το τρίγωνο Ήλιου-Δία δίνει το έναυσμα για μια κοινή συναίνεση σε θέματα σχετικά με το σπίτι ή την οικογένειά σου, ενώ δεν αποκλείεται να συμβάλλει θετικά και στα οικονομικά σου. Επιπλέον, μπορεί να βρεθείς σε ένα νέο περιβάλλον ανανεώνοντας την διάθεση και την ψυχολογία σου. Παράλληλα, το πέρασμα του Άρη στον Καρκίνο, ανεξάρτητα από τα συναισθηματικά «πάνω- κάτω», που θα σου φέρει το επόμενο διάστημα, σε βοηθά να διευρύνεις τα ενδιαφέροντα σου αλλά και να περάσεις έντονα με ενδιαφέρουσα παρέα.

Ερωτικά

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορεί να αναστατωθείς τόσο από κάποιον «γλυκό πειρασμό», ώστε να... αθετήσεις μονομιάς τις δεσμεύσεις σου! Αν πάλι είσαι μόνος/η, ίσως να έρθεις πιο κοντά με ένα πρόσωπο, που είναι μεν γοητευτικό αλλά έχει και τις απαιτήσεις του.


Γιάννης Ριζόπουλος
astrology.gr



Αφήστε το σχόλιό σας

Τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 5/6 Reviewed by Proklitikos on Δευτέρα, Ιουνίου 05, 2017 Rating: 5

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.