Τι συμβολίζουν τα γυναικεία τατουάζ;; - Proklitiko.gr - Ειδήσεις για τη Δράμα - Περιφέρεια ΑΜ-Θ και όχι μόνο!

Flexible Home Layout

Κυριακή, 26 Απριλίου 2015

Τι συμβολίζουν τα γυναικεία τατουάζ;;

Αναρτήθηκε :

Κυριακή, 26 Απριλίου 2015

στις 3:30 μ.μ.
Κατηγορία:



Δείτε μερικά από τα πιο κοινά, μικρά τατουάζ και μάθετε τη σημασία τους..


Το τατουάζ, δεν είναι κάτι απλό όπως φαντάζεστε, καθώς τα χρώματα, το σχήμα και τα σύμβολά του φέρουν μνήμες, έννοιες και συναισθήματα, που πολλές φορές είναι ασυνείδητα σε όλους μας. Πάνω απ' όλα, αυτή η τέχνη πάνω στο σώμα αποκαλύπτει σιωπηλές πτυχές σας, τόσο του παρελθόντος όσο και του παρόντος. Γι ' αυτό και υπάρχουν μόνο δύο πιθανές αντιδράσεις στο να μαρκάρετε μόνιμα το δέρμα σας: είτε θα το αγαπήσετε, είτε θα το μισήσετε.

Ανεξάρτητα από την κατηγορία στην οποία θα κατατάσσαται τον εαυτό σας, τα τατουάζ υπάρχουν εδώ και χιλιάδες χρόνια και φαίνεται να ξεκινούν κάπου στην Αρχαία Αίγυπτο. Οι αναφορές μάλιστα, κάνουν λόγο για την χρήση τους από έγκυες γυναίκες, οι οποίες έκαναν τατουάζ ένα μικρό ιστό στην κοιλιά τους, την στιγμή που γινόταν γνωστή η σύλληψη. Και αυτό γιατί για το μωρό που μεγάλωνε μέσα τους, ο ιστός θα τεντωνόνταν συμβολικά, προστατεύοντας το παιδί στη μήτρα.
Τα τατουάζ έχουν ένα κρυμμένο νόημα, που μπορεί να χρησιμεύσει ως μια αφήγηση για τη ζωή σας. Δεν είναι μόνο επειδή ένα τατουάζ είναι μόνιμο (αν και αυτό προσδίδει σίγουρα βαρύτητα σε μια συμβολική ιδέα). 

Η διαδικασία του τατουάζ είναι μια τελετουργία κατά την οποία χαράσσεται ένα συμβολικό ιδανικό στην ύπαρξή σας. Δείτε λοιπόν μερικά από τα πιο κοινά, μικρά τατουάζ για γυναίκες και τη σημασία που έχουν.



Αστέρι



Το αστέρι είναι σίγουρα ένα σύμβολο επιτυχίας. Το αστέρι τατουάζ, σας υπενθυμίζει να λάμψε τε και να γίνετε το καλύτερο που μπορείτε.




Λιβελούλα



Οι λιβελούλες είναι πλάσματα γεμάτα βαθύ νόημα και έμπνευση. Αν έχετε παρατηρήσει προσεκτικά μια λιβελούλα, θα δείτε ότι έχει μια σχεδόν σουρεαλιστική ποιότητα και αυτός είναι ο λόγος που συχνά αποτελεί ένα σύμβολο βαθιάς σκέψης και ανεπτυγμένου υποσυνείδητου.





Καρδιά



Το τατουάζ της καρδιάς είναι συχνά ένα σύμβολο αγάπης. Η αγάπη είναι πολύπλευρη και έχει διαφορετική σημασία για τον καθένα. Έτσι το τατουάζ καρδιάς μπορεί να συμβολίζει την αγάπη σας για κάποιον άλλο, την αγάπη σας για τη ζωή και την ανθρωπότητα ή ακόμα και την ελπίδα για να βρείτε την αγάπη. Είναι ένα πολύ περίπλοκο και πολύ προσωπικό τατουάζ.





Φτερά Αγγέλου




Τα φτερά αγγέλου σε τατουάζ μπορεί να σημαίνουν διαφορετικά πράγματα για διαφορετικούς ανθρώπους. Μερικές φορές γίνονται για να σας θυμίζουν κάποιον που αγαπήσατε και χάσατε και άλλες φορές για να σας φυλάνε και να σας προστατεύουν.





Άπειρο



Η έννοια αυτού του τατουάζ είναι ένα πολύ σαφές «για πάντα». Το άπειρο είναι ένα ασύλληπτο χρονικό διάστημα, και ανάλογα με το λόγο που κάνετε αυτό το τατουάζ, μπορεί να σημαίνει αιώνια αγάπη, αιώνια ζωή, ή ακόμη και αιώνια αναγέννηση.





Φιόγκος



Μπορεί να το εκλαμβάνεται σαν ένα ασήμαντο είδος διακόσμησης, αλλά υπάρχει συχνά ένας πολύ όμορφος συμβολισμός πίσω από αυτό το σχέδιο. Το τατουάζ του φιόγκου μπορεί σίγουρα να φορεθεί ως ένα σύμβολο ανάμνησης/μνήμης, αν προσπαθείτε να θυμηθείτε ένα άτομο που αγαπούσατε και χάσατε, ή αν προσπαθείτε να υπενθυμίσετε στον εαυτό σας να κρατήσει ορισμένες ιδιότητες, όπως πίστη και ελπίδα.





Βέλος




Ένα βέλος δείχνει την προστασία και την άμυνα, και αν υπάρχουν δυο που δείχνουν σε αντίθετες κατευθύνσεις είναι ένα σύμβολο πολέμου. Δύο σταυρωμένα βέλη είναι ένα σύμβολο φιλίας. Ένα τατουάζ βέλος επίσης συμβολίζει την ανάγκη ουσιαστικής κατεύθυνσης ή να βρείτε το σωστό δρόμο στη ζωή. Εάν τραβιέται πίσω το τόξο, αυτό σημαίνει ότι η ζωή σας σας παρασέρνει με τις προκλήσεις, αλλά εσείς επικρατείτε.





Πικραλίδα



Η πικραλίδα είναι ένα ειδικό λουλούδι και η διακριτική, αιθέρια όψη του, το καθιστά ακαταμάχητο για τα παιδιά. Θεωρείται ένα σύμβολο της νεολαίας και της χαράς, ενώ αντιπροσωπεύει επίσης την ομορφιά της ζωής και την ανάπτυξη. Όταν οι άνθρωποι φυσούν τους σπόρους του «κλέφτη» (πικραλίδα), κάνουν μια ευχή, κι έτσι συνδέεται και με την επιθυμία που γίνεται πραγματικότητα.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Ή επικοινωνήστε μέσω e-mail : [email protected] ** Στην σελίδα παρουσιάζονται διαφημίσεις προερχόμενες από το google adsense. Το proklitiko.gr δεν σχετίζεται με καμία από αυτές, πρόκειται για τυχαίες επιλογές της google.
Scroll to Top