Η μεγάλη ανατροπή από τον Ρέμο: «Έκλεψε» από την Ασλανίδου την… - Proklitiko.gr - Ειδήσεις για τη Δράμα - Περιφέρεια ΑΜ-Θ και όχι μόνο!

Flexible Home Layout

Δευτέρα, 20 Απριλίου 2015

Η μεγάλη ανατροπή από τον Ρέμο: «Έκλεψε» από την Ασλανίδου την…

Αναρτήθηκε :

Δευτέρα, 20 Απριλίου 2015

στις 5:30 μ.μ.
Κατηγορία: |



Η Αναστασία Κακαγιάννη αναμετρήθηκε στα battles του «The Voice 2» με την Ηλέκτρα Μπαράκος.




Η Αναστασία Κακαγιάννη που εκτός από τη φωνή της τράβηξε τα βλέμματα και με την εξομολόγησή της για το bullying που έχει δεχτεί. Από την άλλη η Ηλέκτρα Μπαράκος από το 8 της βρίσκεται στον χώρο της μουσική και στις blind audition στενοχώρησε τον Αντώνη Ρέμο καθώς δεν κατάφερε να την πάρει στην ομάδα του αφού δεν πάτησε το κουμπί και όταν γύρισε την αναγνώρισε. Στα battles οι δύο παίκτριες «μονομάχησαν» με το κομμάτι «Fame» και η Μελίνα Ασλανίδου επέλεξε την Αναστασία για να συνεχίσει μαζί της. Ενώ ο Αντώνης Ρέμος πάτησε το κουμπί και πήρε την Ηλέκτρα στην ομάδα του και της είπε ότι ήθελε να την προστατεύσει σαν φύλακας αγγελός της καθώς γνωρίζει τον αγώνα που κάνει εδώ και χρόνια.


Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Εδώ σχολιάζεις εσύ!
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Ή επικοινωνήστε μέσω e-mail : [email protected] ** Στην σελίδα παρουσιάζονται διαφημίσεις προερχόμενες από το google adsense. Το proklitiko.gr δεν σχετίζεται με καμία από αυτές, πρόκειται για τυχαίες επιλογές της google.
Scroll to Top